Yeni Final Fantasy XIV güncellemesi ay sonunda geliyor

Murathan Özlü 14.08.2022 - 16:06
Yeni Final Fantasy XIV güncellemesi 23 Ağustos'ta yayınlanacak ve oyuna yeni "Island Sanctuary" içeriğini ekleyecek

Yeni  Final Fantasy XIV güncellemesi 'Buried Memory' çıkış tarihi yeni bir fragman ile duyuruldu. 6.2 yaması 23 Ağustos'ta açılacak ve oyuna "Island Sanctuary" sistemini ekleyecek.

Yeni güncelleme, oyunun ana görev zincirini ilerletmenin yanında, yan görev serilerinden "Tataru's Grand Endavour"'u da devam ettirecek. Yeni dungeon "Fell Court of Troia" olurken, yeni sekiz kişilik raid " "Pandæmonium: Abyssos" ise oyuncuları Lahabria zindnanına ışınlayacak.

Yeni  Final Fantasy XIV güncellemesi oyunculara kendi küçük adacıklarını kurma şansı verecek

Buried Memory güncellemesi ile oyuna eklenen yeni, casual oyuncu odaklı tek kişilik içerik ise "Island Sanctuary". Idyll adasına yerleşecek oyuncular, kendi çiftliklerini kurup bakımını üstlenebilecekler. Oyuncular, adanın çevresinden çeşitli kaynakları toplayabilecek, farklı binalar inşa edebilecek ve çeşitli hayvanları yanlarına alabilecekler. 

Yeni  Final Fantasy XIV güncellemesi
Oyunun yönetmeni Naoki Yoshida, Island Sanctuary sistemini şu şekilde açıklamıştı:
 "Bu yeni ada içerisinde kendi inşa ettiğiniz bir fabrikanız, ekim yapabileceğiniz bir tarlanız veya bakacağınız hayvanlarınız olacak. Adayı başıboş bırakabilir ve yabani otların her yeri sarmasını da izleyebilirsiniz.  Karar tamamen size kalmış."

Island Sanctuary, öncesinde herhangi crafting veya benzeri alanlarda tecrübe sahibi olmayı gerektirmeyen, oyunun kalanından soyutlanmış, sakin bir ortam sunuyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Phoenixboy
Phoenixboy 15.08.2022 11:01
Nisan da en son savage raidi, raid takımımla bitirdikten sonra oynamayı bıraktım. Malum döviz uçtu.Fakat bir aylığına bu paket için tekrar oynayacağım.En çok hikaye de ne olacağını merak ediyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2022 17:38
Bu oyunda belli aşama kaydetmiş ve bu tarz yeni içerikleri bekleyip heyecanlanan kişilere imreniyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni  Final Fantasy XIV güncellemesi ay sonunda geliyor
İlginizi Çekebilir