Yeni filmin adı Spider-Man: No Way Home olarak açıklandı

Ersin Kılıç 25.02.2021 - 10:52
Peş peşe gelen kamera arkası görüntüleri ve yeni bilgilerin ardından filmin adı Spider-Man: No Way Home olarak açıklandı.

Marvel sonunda yeni Örümcek Adam filminin adını Spider-Man: No Way Home olarak açıkladı. Dün akşam saatlerinde filmin başrol oyuncuları farklı görseller ile birlikte filmin bazı kod isimlerini paylaşmıştı. Bu paylaşımların ardından Marvel resmi bir açıklama ile serinin 3.filminin Spider-Man: No Way Home olacağını duyurmuş oldu.

Spider-Man: No Way Home, 17 Aralık 2021'de gösterime girecek

Filmin başrol oyuncularından Tom Holland, Jacob Batalon ve Zendaya kendi sosyal medya hesaplarından filmin kamera arkasına dair bazı görseller paylaşmıştı. Bu görsellerde Phone Home, Home Slice ve Home Wrecker gibi isimler görmüştük. Sonrasında yayınlanan videoda ise Tom Holland'ın yönetmen odasından çıktıktan sonra bu üçlünün film hakkında konuştuklarını görüyoruz. Özellikle Tom Holland'ın 2.filmin ismini sızdırmasına biraz atıfta da bulunulan bu videonun sonunda ise filmin isminin Spider-Man: No Way Home olacağı gözüküyor. Homecoming, Far From Home filmlerinden sonra 3.filmin adına da Home ibaresinin yerleştirildiğini görüyoruz.

Filmin prodüksiyon aşaması Atlanta'da devam ediyor. Spider-Man 3 filminde daha önce açıklandığı gibi multiverse yani çoklu evren hikayesine giriş yapılacak. Daha önce Örümcek Adam filmlerinde aynı karaktere hayat veren Tobey Maguire ve Andrew Garfield gibi isimlerin filmde yer alacağına dair önemli dedikodular çıkmış fakat Tom Holland bu durumu ağız ucuyla da olsa yalanlamıştı. Bu isimler dışında Jamie Fox (Shocker) ve Alfred Molina (Doctor Octopus) gibi oyuncuların filmde yer alacağı ise kesin olarak açıklanmıştı. Ayrıca Doctor Strange karakterine hayat veren Benedict Cumberbatch ile birlikte filmin Multiverse of Madness filmine bağlanması da bekleniyor. Spider-Man: No Way Home filminin bir değişiklik olmaz ise 17 Aralık 2021'de gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.02.2021 16:27
Fıkraları artık filmler olarak görmekten bıktım bir afrika asyalı kırması şişko bir beyaz ve tıfıl amerikalı birde gerçek afrikalı işte örümcek ısırır amcası ölür ha uşaum diye biter herhalde artık bu örümcek adamı pirated izlemek haktır gerçekten beş para etmez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
shehzadeMurat31
shehzadeMurat31 25.02.2021 13:33
Home Coming, Far From Home, şimdi de No Way Home... Spidey'in eviyle ilgili derdi ne?...:D bi evinde dur kardeşim!... yoksa sana Go Home deriz...ya da şu salgın sırasında Stay Home da tam yerinde olur...
Kalan Karakter: 300 Gönder
burak_55
burak_55 25.02.2021 12:25
Merlin tam spaydi'ci çıktınız. Spaydi haberlerini önce sizden duyuyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni filmin adı Spider-Man: No Way Home olarak açıklandı
İlginizi Çekebilir