Yüzüklerin Efendisi dizisi hangi bölgelerde geçecek?

Ersin Kılıç 13.01.2021 - 17:12
Amazon Prime video servisinde yayınlanacak olan The Lord of the Rings dizisi için konum bilgileri ve yeni detaylar geldi.

Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) dizisi ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Şu sıralar en çok beklenen dizilerden biri olan Yüzüklerin Efendisi, bildiğiniz gibi Amazon Prime video servisi üzerinden yayınlanacak. Amazon dizinin bilgiler kısmında bazı değişikliklere gitmiş ve hem mekan hem de diğer detaylar konusunda bazı yeni bilgiler eklemiş durumda.

Yüzüklerin Efendisi dizisinin geçeceği bölgeler belli oldu

Daha önce dizinin Orta Dünya'nın 2.Çağı'nda geçeceği açıklanmıştı. Yeni detaylara baktığımızda ise Hobbit hikayesinden de hatırlayacağımız Misty Mountains dahil olmak üzere birçok mekan isminin geçtiğini görüyoruz. Lindon Ormanları ve sık sık dedikoduları çıkan Numenor bölgesinin de dizide yer alacağı açıklanmış oldu. Bu detaylara baktığımızda hikayenin gidişatına göre ilerleyen sezonlarda Numenor'un çöküşünü görme ihtimalimiz bile bulunuyor diyebiliriz. Dizinin güncellenen açıklaması şu şekilde;

Amazon Studios'un çıkacak yeni dizisi orta Dünya'nın İkinci Çağı'nın kahramanca efsanelerini ekranlara taşıyacak. Bu destansı drama J.R.R. Tolkien'in Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi kitaplarında anlattığı olaylardan binlerce yıl öncesinde geçiyor. Yüzüklerin Efendisi dizisi izleyicileri büyük güçlerin dövüldüğü, krallıkların zafere yükseldiği ve yıkıma uğradığı, beklenmedik kahramanların sınandığı ve en büyük umutların asıldığı bir çağa geri götürecek.

Yüzüklerin Efendisi dizisi hangi bölgelerde geçecek?

Tolkien'in kaleminden çıkan kötü adam, tüm dünyayı karanlığa kaplamakla tehdit ediyor. Göreceli bir barış zamanında başlayan Yüzüklerin Efendisi dizisi, kötülüğün Orta Dünya'da uzun zamandır korkulan yeniden ortaya çıkışıyla yüzleşen hem tanıdık hem de yeni birçok karakteri ekranlara taşıyacak. Bu karakterler Dumanlı Dağların (Misty Mountains) en karanlık derinliklerinden, elf başkenti Lindon'un görkemli ormanlarına, nefes kesici Númenor ada krallığına, haritanın en uzak noktalarına kadar uzun süre yaşayan efsaneleri oynayacaklar.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.01.2021 14:59
Amazonun tarzını bilmiyorum o yüzden soruyorum, çekikleri hobit zencileri elf olarak kullanırlar mı?
f8r7t
f8r7t 14.01.2021 21:00
The Boys’u seyret.
MK Okuru
MK Okuru 14.01.2021 21:00
The Boys’u izle.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yüzüklerin Efendisi dizisi hangi bölgelerde geçecek?
İlginizi Çekebilir