A Plague Tale: Innocence yeni nesil güncellemesi yolda

Eren Eroğlu 4.07.2021 - 14:42
Geçtiğimiz günlerde açıklanan A Plague Tale: Innocence yeni nesil güncellemesi 6 Temmuz’da çıkacak.

Geçtiğimiz günlerde resmi A Plague Tale sosyal medya hesaplarından açıklanan bilgilere göre A Plague Tale: Innocence için 6 Temmuz’da yeni nesil güncellemesi geliyor. A Plague Tale: Innocence yeni nesil güncellemesi 4k iyileştirilmiş görseller, 60 FPS ve 3D ses desteği içerecek. Yeni nesil yükseltmesini Xbox ve Playstation ile ücretsiz bir şekilde yapabileceksiniz.

A Plague Tale: Innocence yeni nesil güncellemesi geliyor 

Asobo Studio tarafından geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından dağıtılan A Plague Tale serisine geçtiğimiz haftalarda E3 Xbox konferansında A Plague Tale: Requiem adında yeni bir oyun duyurulmuş ve ilk günden Xbox Game Pass’e geleceği açıklanmıştı. A Plague Tale: Requiem duyurusundan birkaç gün sonra A Plague Tale resmi Twitter sayfası A Plague Tale: Innocence yeni nesil güncellemesinin yolda olduğunu bir sürpriz niteliğinde paylaşmıştı.

A Plague Tale: Innocence yeni nesil güncellemesi yolda

A Plague Tale: Innocence yeni nesil güncellemesi 6 Temmuz’da çıkış yapacak. Playstation 4 ve Xbox One serisi sahipleri oyunu tamamen ücretsiz bir şekilde yükseltebilecek. Yeni nesil güncellemesi 4k iyileştirilmiş görseller, 60 FPS ve 3D ses desteği içerecek. A Plague Tale: Innocence (Playstation 5 versiyonu) Temmuz Playstation Plus oyunları arasında yer alıyor. Xbox tarafında ise Game Pass içerisinde yer alıyor. Xbox Game Pass sahipleri de 6 Temmuz’da yeni nesil güncellemesini ücretsiz bir şekilde yapabilecekler.

A Plague Tale: Innocence, büyük kara veba salgınının dünyayı kırdığı zamanlarda geçiyor. Soylu bir ailenin üyesi olan Amicia ve küçük kardeşimiz Hugo ile yaşadığımız yerin saldırıya uğramasından sonra uzun bir hayatta kalma yolculuğuna çıkıyoruz. Küçük kardeşimiz Hugo’nun gizemli hastalığına çare bulmaya çalışıyor ve bu süreçte hayatta kalma mücadelesi veriyoruz.

A Plague Tale: Innocence ücretsiz yeni nesil güncellemesi 2 gün sonra çıkacak. Eğer sizlerde hala bu oyunu deneyimlemediyseniz yeni nesil güncellemesi sizler için oldukça büyük bir fırsat olabilir. Serinin devam oyunu olan A Plague Tale: Requiem’in 2022 içerisinde çıkacağını ve ilk günden Xbox Game Pass servisine ekleneceğini belirtmekte de fayda var. A Plague Tale: Requiem, Playstation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (Bulut versiyonu) ve PC tarafına 2022’de çıkacak.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2021 08:55
PS4 ve Xbox One yeni nesl mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 5.07.2021 00:46
Güzel oyundu.çok uzatıp sıkmıyordu insanı.devam oyunu nu merkal bekliyorum acaba nasıl devam ettirecekler?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2021 14:51
açık ara gamepassteki en iyi oyunlardan biriydi
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2021 15:34
Hala gamepassda
Kalan Karakter: 300 Gönder
A Plague Tale: Innocence yeni nesil güncellemesi yolda
İlginizi Çekebilir