AC: Odyssey’in Türkiye tanıtımı Monster Notebook ile yapıldı

Ersin Kılıç 21.09.2018 - 15:22
Katılımcılar oyunu Monster’ın yüksek performanslı oyun bilgisayarlarında denediler.

Monster Notebook, Assassin’s Creed Odyssey’in geliştiricisi Ubisoft ve oyunun ithalatçısı Aral Game işbirliğiyle yapılan tanıtım toplantısına oyun basını yanında ünlü internet yayıncıları da katıldı. Katılımcılar oyunu Monster’ın yüksek performanslı oyun bilgisayarlarında denediler.

Milyonların Beklediği Oyun Türkiye’de

Tüm dünyada milyonlar satan Assassin’s Creed serisinin merakla beklenen son oyunu Odyssey, Antik Yunanistan’da geçiyor. Oyunun motoru tarafından kontrol edilen pek çok karakterin yer aldığı geniş ve canlı bir açık dünyaya sahip olan Odyssey, göz alıcı grafikleriyle de dikkat çekiyor. Fakat oyunu en yüksek grafik ayarlarında veya 4K ultra çözünürlükte akıcı bir şekilde oynamak isteyen oyunseverlere yüksek işlemci ve grafik işleme gücüne sahip bir oyun bilgisayarı gerekiyor.

AC: Odyssey’in Türkiye tanıtımı Monster Notebook ile yapıldı

Ubisoft’un Tercihi Monster Notebook

Kullanıcılarına çalıştıramadıkları bir oyun olması durumunda koşulsuz iade garantisi veren Monster, Assassin’s Creed Odyssey’i en yüksek ayarlarda oynamak isteyen oyun tutkunlarına pek çok farklı seçenek sunuyor. Oyunun geliştiricisi Ubisoft da sunduğu yüksek performans nedeniyle oyunun tanıtımı için Monster’ı tercih etti. Toplantıya katılan basın mensuplarının oyunu ultra grafik ayarlarında oynadıkları Monster gaming laptoplar, sahip oldukları en son nesil işlemciler, grafik kartları, yüksek hızlı bellekler ve yüksek okuma/yazma hızına sahip SSD depolama üniteleri sayesinde çok kısa yüklenme süreleri ve son derece akıcı bir oynanış sundu.

Oyuncular İçin Tüm Detaylar Düşünüldü

Masaüstü oyun bilgisayarı performansını dizüstüne getiren Monster’ın farklı kullanıcı ihtiyaçlarına göre hazırlanan modelleri, Full HD çözünürlükte IPS Mat LED ekran, RGB aydınlatmalı Türkçe mekanik klavye, yüksek hızlı veri transferi ve pek çok harici cihazla hızlı bağlantı imkânı sunan USB 3.1 Type A ve Type C bağlantı noktaları, HDCP destekli HDMI ve Mini DisplayPort 1.2 ve 1.3 portları gibi oyuncuların ihtiyaç duyabileceği pek çok özelliği de bünyesinde barındırıyor.

Basın Bülteni

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 03:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2018 01:12
Bu ne yazdığımız hiç bir yorum onaylanmıyor yılların merlininin gözünün önünde paradan perde var artık kusura bakmayın takibi bırakıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2018 15:29
Onaylamayın siz yorumları. Özgürlükçü, demokratik takılıyorsunuz bir de. AKP kafasından ne farkınız var...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.09.2018 23:10
Benimki Tulpar T7.v3 acaba rahatlıkla oynanır mı Odyssey?
Kalan Karakter: 300 Gönder
AC: Odyssey’in Türkiye tanıtımı Monster Notebook ile yapıldı
İlginizi Çekebilir