Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

AC Shadows Geliştiricilerinin Yarısı Oyun Yapmayı Bilmiyor

Assassin's Creed Shadows yapımcısı, oyunu geliştiren ekibin yarısının daha önce hiç oyun yapmadığını açıkladı. Bu durum, oyunun geliştirilmesinde bazı zorluklar yaşatıyor.

AC Shadows Geliştiricilerinin Yarısı Oyun Yapmayı Bilmiyor

Assassin's Creed Shadows'un geliştirilmesi pek de kolay geçmiyor. Oyunun kahramanlarına yapılan olumsuz yorumlar ve Star Wars Outlaws'ın kötü performansı nedeniyle oyunun çıkışı ertelendi. Ancak seri yapımcısı Marc-Alexis Côté, bir etkinlikte yaptığı konuşmada, ekibin şu anki durumu ve oyunla ilgili düşünceleri hakkında bilgi verdi.

Assassin's Creed Shadows Ekibinin Acemi Olduğu Ortaya Çıktı

AC Shadows Geliştiricilerinin Yarısı Oyun Yapmayı Bilmiyor

Côté, "Pandemi sonrası ekiplerimizde çok fazla acemi var. Genel olarak tecrübe seviyesi düştü. Assassin's Creed'i geliştiren ekibin neredeyse yarısı ilk kez bir oyun yapıyor" dedi. Bu durumun Assassin's Creed Shadows'u geliştirirken sorun yaratıp yaratmadığını net olarak söylemese de, ekip içindeki algıları etkilediğini belirtti.

Ekip şu anda oyunu en kötü halde görüyor olsa da sonunda iyi bir yere varacaklarını söyleyen Côté, daha önce de benzer durumlarla karşılaştığını hatırlattı. İlk Assassin's Creed'de temmuz ayında oyunun ekim ayında çıkacağı düşünüldüğünde bile sonunda 91 puan aldığını vurguladı.

Assassin's Creed Shadows'un çıkışına az bir süre kala, tecrübeli yapımcı Côté ve ekibi ortaya çıkardıkları işe güveniyor. Acemi bir ekiple çalışmak zor olsa da Côté'nin geçmiş tecrübeleri, Assassin's Creed Shadows'un başarıya ulaşacağı konusunda ona güven veriyor.

Buna rağmen, oyunun gecikmesi ve ekibin tecrübesizliği, bazı oyuncuları endişelendiriyor. Assassin's Creed hayranları, serinin yeni oyununun beklentileri karşılayamamasından korkuyor. Ancak Côté ve ekibi, sıkı çalışarak ve geçmiş deneyimlerinden yararlanarak bu zorlukların üstesinden gelmeye kararlı görünüyor.,Assassin's Creed Shadows'un nasıl bir oyun olacağını merakla bekleniyor.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (5)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

Biraz şey gibi " yapamazsak bizde sorun bulmayın bak çıraklar acemi" O zaman demezler mi neden ustaya yaptırmıyosun diye

0 puan
MO
MK Okuru

Bizene knk acemi ise madem.acemi az para veriyor demekki bizde 30 dolara satarsın o zaman aaa diye kitleye 60 dolara pinti herif

0 puan
M
Mejnun Çırak

Adam direk “Her şey kötü gidiyor” da diyemez. Bence mesajı vermiş.

0 puan
MO
MK Okuru

Hayatında oyun yapmamış pek çok kişi nasıl olmuş da bu kadar büyük bir firmaya bu derece büyük bir oyun için işe alınabilmiş? Torpilin kralı bir dönmüş yani? İndie oyun firmasına bile başvuru yaptığınızda ilk şart "oyun yapımı konusunda tecrübeli olmak" en az bir oyunun yapımında çalışmış olmak

0 puan
MO
MK Okuru

Sadece ac Shadows ekibi ele alınmamalıydı, tüm ubisoft oyun yapmayı bilmiyor desek daha doğru 1 oyun cikardiklarinda 5 oyun aynı oluyor çünkü

0 puan