Açık dünya olan One Piece World Seeker'ın ertelendiği açıklandı.

Ersin Kılıç 12.09.2018 - 10:29
One Piece World Seeker için biraz daha beklememiz gerekiyor

One Piece World Seeker ertelendi. Manga tarafında iyice coşmuş durumda olan One Piece'in hikayesi dolu dizgin devam ederken, ünlü seri için birçok oyun da gelmeye devam ediyor. işte bu oyunlardan biri olan ve aynı zamanda en farklı One Piece oyunu olma yolunda emin adımlarla ilerleyen One Piece World Seeker'ın ertelendiği açıklandı.

One Piece World Seeker oyunu 2019'a ertelendi

Daha önce 2018 yılı sonunda çıkacağı açıklanan One Piece World Seeker'ın 2019 yılına ertelendiği açıklandı. Bandai Namco firmasının deneyimli isimlerinden biri olan Koji Nakajima "One Piece World Seeker şu ana kadar en tutkuyla yapılmış One Piece oyunu. Oyunda büyük bir potansiyel görüyoruz ve serinin hayranlarının beklentilerini karşılamasını istiyoruz." sözleri ile birlikte oyunun 2019 yılına ertelendiğini açıklamış. Erteleme nedeni olarak ise oyunun daha geliştirilmesi ve en iyi hale getirilmesinin istenmesi olarak gösterilmiş.

2019 yılına ertelenen oyunun net çıkış tarihi ise henüz belli değil. Namco Bandai firması anlaşılan önümüzdeki dönemlerde Jump Force, One Piece World Seeker, Ace Combat 7 ve Code vein gibi oyunlar ile 2019 yılını dolu dolu geçirmeyi planlıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Açık dünyaya sahip One Piece oyununun ertelendiği açıklandı
İlginizi Çekebilir