Acony ile anlaşan GamersFirst’ün yeni oyunu "Parabellum"

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Acony ile anlaşan GamersFirst’ün yeni oyunu "Parabellum"
K2 Network’ün yayınladığı ve GamersFirst'ten ücretsiz indirilerek oynanan online Parabellum’un, San Francisco gerçekleştirilecek Oyun Geliştiricileri Konferansında (GDC) dikkatleri üzerine çekmesi bekleniyor.

Acony Games tarafından geliştirilen Parabellum, FPS ve MMO türünü bir araya getiriyor. Oyun içinde karakterler ve silahlar geliştirilebiliyor. Yapım günümüzden uzakta olmayan bir gelecekte geçiyor. Küresel askeri kuvvetlerin özelleştirilmesiyle birlikte emekli askerler, paralı asker olarak çalışanlar ve maceraperestler için son derece kârlı fırsatlar doğuyor. Oyuncular bir taraf seçiyor. Bunlardan biri CTF: anarşiyi uzak tutmaya adanmış bir kurum. Diğeri ise Syndicate: yıkmaya ve kargaşa çıkarmaya meyilli, şiddeti seven kişilerden oluşan bir topluluk. Bu arada C.I.N, yani bu gruplara anlaşmalı operasyonlar sağlayan Küresel Paralı Asker Ağı, bu işin sonundaki ödül olarak dünyanın kaderini kazanmak için birbiriyle yarışan iki rakip grubun her birine teklif götürüyor.

K2 Network Ülke Müdürü Gülümser Baran Şen oyunla ilgili olarak, "Parabellum Free2Play, yani ücretsiz indirilen oyunlardan beklenenleri bambaşka bir düzleme taşıyarak, yepyeni standartlar getirecek. Bu oyunun Ücretsiz Oyna pazarına kalite getirerek çıtayı herkes için yükselteceği gibi GamersFirst’ü de diğerlerin ayıran bir çizgi çekeceğine inanıyoruz." diyor.

Acony ile anlaşan GamersFirst’ün yeni oyunu
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Acony ile anlaşan GamersFirst’ün yeni oyunu
İlginizi Çekebilir