Activision, yeni taktik FPS oyununu duyurdu!

Mahmut Saral 3.06.2010 - 12:31
Activision, yeni taktik FPS oyununu duyurdu!

Activision, yeni taktik FPS oyununu duyurdu!

Activision, "Secret Service" ismindeki yeni taktik FPS oyununu duyurdu. Washington D.C.deki *Inauguration Day'de başkent radikal bir saldırıya maruz kalır, kimin dost kimin düşman olduğu artık belli değildir . Hikayesi ve bölüm tasarımları Daniel Arey (Uncharted ve Crash Bandicoot serilerinde de çalışmıştı) tarafından hazırlanan oyunun, yıl sonuna doğru çıkarılması planlanıyor. PC, Xbox 360 ve PS2 platformlarına çıkarılacak olan "Secret Service'in" satış fiyatları da platformlarına göre oldukça uygun.

Xbox 360 için $39.99, PS2 için $29.99 ve PC için de $19.99 fiyat etiketiyle piyasalarda olacak olan oyun için yayımlanan ilk ekran görüntülerine ve kaynağına
Activision, yeni taktik FPS oyununu duyurdu!
buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi oyunun hikayesini kısa olarak özetleyecek olursak: Oyunda ABD başkanının özel korumalarından birini yöneteceğiz ve çeşitli suikastları önlemekle görevli olacağız. Oyunu açıklamak için kurulan cümle şöyle; "Gizli Servis, Washington DC'deki açılış töreni için yerini almıştır. Bir suikast girişimi olacağı bildirilmiştir ve kimin düşman kimin dost olduğu belli değildir. Ülkenin en önemli adamlarını korumak için pazarlığa zaman yoktur artık. Hikaye, Marine One ve Air Force One olmak üzere (başkanın gemisi ve uçağı) ülkenin en önemli yerlerinde geçecektir."

*Inauguration Day: Asıl anlamı açılış günü olmasına karşın, burada USA başkanlarını 4 yılda bir ettiği yemin töreni karşılığında kullanılmıştır.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 00:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Activision, yeni taktik FPS oyununu duyurdu!
İlginizi Çekebilir