Afterparty 2. sezon fragmanı yayınlandı

Berkcan Aktürk 8.06.2023 - 13:00
The Afterparty 2. sezon bir düğün cinayetini konu alınıyor. Dizi, 12 Temmuz Çarşamba günü iki yeni bölümle ekranlara yeniden dönüyor.

Apple TV+'ta yayınlanan Afterparty dizisinin 2. sezonu için fragman yayınlandı. The Afterparty'nin bu sezonunda ise, bir düğün cinayeti konu alınıyor. Dizi, 12 Temmuz Çarşamba günü iki yeni bölümle başlayacak ve 6 Eylül tarihine kadar haftada bir bölüm olarak, yayınlanmaya devam edecek.

The Afterparty 2. sezonu 12 Temmuz'da yayınlanacak

Tahmin ettiğiniz gibi, yine biri öldü. Yayınlanan ilk resmi fragman, Haddish'i dedektif karakteri olarak tekrardan geri getiriyor. Toplam 10 bölümden oluşan The Afterparty, bu kez bir damadın ölümünü konu alacak. 10 bölüm boyunca düğündeki konuklar ve olayın içindeki herkes kendi benzersiz bakış açılarıyla yaşadıklarını paylaşacak.

The Afterparty 2. sezonu 12 Temmuz'da yayınlanacak

Konu detayları henüz gizli tutulmaya çalışılsa da, The Afterparty'nin 2. sezonunda düğündeki her konuğun bir şüpheli olarak geçeceği söyleniyor. Birinci sezonunda da, bir lise buluşması sonrasında cinayet işleniyor ve her bölüm çeşitli karakterlerin bakış açısıyla anlatılıyordu. Sezon fragmanına bakacak olursak, dizinin yine aynı şekilde ilerlediğini görebiliriz.

1. sezondaki yıldızlara ek olarak Haddish, Elizabeth Perkins, Zach Woods, Paul Walter Hause ve Richardson gibi isimler de eşlik ediyor. Haddish'in Dedektif Danner'ı ve Richardson'ın Aniq'i gibi, beğeni toplayan karakterlerin, ikinci sezonda da olması izleyicileri sevindirmiş olmalı.

Miller, Emmy adayı yazar ve oyuncu Anthony King ile birlikte ve baş yapımcı olarak göre yapıyor. Phil Lord'da uzun süredir çalışan Miller, ikilinin yapım şirketi olan Lord Miller aracılığıyla yürütücü yapımcılık da yapıyor. Miller'ın baş yapımcı olarak görev yaptığı The Afterparty, 12 temmuz Çarşamba günü tüm dünyada, Apple TV+'ta başlayacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Afterparty 2. sezon fragmanı
İlginizi Çekebilir