Agents of Mayhem'den yeni oynanış videosu

Furkan Sakoğlu 18.07.2017 - 14:43
Eğlenceli bir yapım bizleri bekliyor
Deep Silver tarafından dağıtımcılığı üstlenilen ve Saint's Row'un arkasındaki ekip Volition tarafından geliştirilen tek oyunculu açık dünya TPS oyunu Agents of Mayhem'dan bugün yeni bir oynanış fragmanı daha yayımlandı. Saints Row ile aynı evrende geçen ve hikaye bazında da birçok ortak noktaya sahip olacak olan Agents of Mayhem, oldukça keyifli ve eğlenceli bir oyun deneyimi yaşatacakmış gibi gözüküyor.

Yayımlanan oynanış fragmanında oyundaki kahramanlara göz atma fıstarımız olurken, oyunun grafiksel çizgisi de kendini gösteriyor. Açıkçası karakter tasarımlarını görsel anlamda Sims'e benzetebildiğimiz yapım, bizleri hayli eğlendirecek gibi gözüküyor. Oyunun görsel efektlerinin de ciddiyetten çok eğlence amacı ile tasarlandığına şahit olduğumuz yeni video, yapımın keyifli yönünü de ortaya koyuyor. Eğlence tasarımı bakımından Saints Row'da kendini kanıtlamayı başaran Volition, bakalım Agents of Mayhem ile yine beklediğimiz performansı sergileyebilecek mi? Agents of Mayhem, eğer yapım aşamasında herhangi bir sıkıntı olmaz ve bir son dakika ertelenmesi ile karşılaşmaz ise, 18 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows platformları içi raflardaki yerini almış olacak.

İşte Agents of Mayhem'in yeni oynanış fragmanı:

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 17:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2017 17:54
Ne iğrenç ya.. Şöyle güzel bir para kaybetseler de, Saints Row a(onunda tabi 2. oyunda atmosferi olmalı ama, THe Third değil) geri dönseler.

Yıllarca uğraşıp GTA ya bile rakip olabilen tek açık dünya oyununu geliştir, en çok sevilenlerden yap, sonra git bu "şey" için iptal et..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2017 15:14
Agents of Mayhem ve Crackdown 3.Bu iki oyun 'batan Saints Row'un bire bir kopyası.'Yeni bir Saints Row gelse satar mı derseniz sanmıyorum satacağını fakat bu iki oyunun bazı kesimlerce heyecanla bekleniyor olması beni şaşırtıyor açıkçası.
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2017 17:50
Ben de buna takıldım ya, haberini yapanlar sürekli "heyecanla beklenen" olduğunu iddia etse de, facebook ta ve forumlarda herkesin benim gibi tiksindiğini görüyorum.

Bence sitenin yazarlarının doğru dürüst yorum katmamasından dolayı. Her çıkan şeyi övüyorlar. Oyuncu açısından kötü olsa bile.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2017 17:02
Yav arkadaş Saints Row 5 yapsanıza. Ne uğraşıyonuz Agent bilmem nelerle?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Agents of Mayhem'den yeni oynanış videosu
İlginizi Çekebilir