Agents of Mayhem'in aksiyon dolu videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 6.07.2017 - 10:17
Saints Row'u özlediniz mi?
E3 2016'da duyurusu gerçekleşmesine rağmen yapım süreci birkaç video dışında sessiz sedasız ilerleyen Agents of Mayhem, son olarak çıkış tarihi duyurusu ile gündeme gelmişti. Saints Row yan hikayesi olarakta görebileceğimiz Agents of Mayhem'in yeni videosu ise sonunda yayınlandı.

Saints Row yapımcıları tarafından geliştirilen Agents of Mayhem, firmanın deneyimli olduğu şekilde TPS kamera açısına ve açık dünya oynanışına sahip bir oyun. 12 ayrı karakterden üçünü seçerek görevlere başlayacağımız oyunda bu 3 karakter arasındaki geçişi görev sırasında gerçekleştirebileceksiniz.

Oyunun yayınlanan aksiyon dolu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. 18 Ağustos'ta çıkış yapacağını da hatırlatalım.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2017 23:17
Hani deriz ya, "sanatçılar kendi istediği gibi eserlerini yapmalı, sırf ticari kaygılarla toplumun istediklerini yapmamalı" diye,

Saints Row u parça parça parça bozup, sonunda da asıl istedikleri AoM i yaptıklarında gördüm ki, kendi istedikleri eser de bazen saçmalık olabiliyor.

Ulan, bu ne ya..
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2017 13:33
Saints Row ile çok geç tanıştım. İndirimdeyken 4. oyunu almıştım. Oyunu bitirdikten sonra bağımlısı oldum ve hemen ardından 3. oyunu bitirdim. Keşke seri kaldığı yerden devam etseydi. Harika karakterler, harika bir atmosfer ve komedinin dibi... Yazık oldu güzelim seriye.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Agents of Mayhem'in aksiyon dolu videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir