Ahsoka dizisi için beklenen fragman yayınlandı

Ersin Kılıç 7.04.2023 - 14:53
Disney+ servisinde yayınlanacak olan Ahsoka dizisi için ilk fragman geldi. Bol bol ışın kılıcı göreceğimiz dizi Ağustos'ta geliyor.

İlk olarak Klon Savaşları serisinde gözüken Ahsoka karakteri son dönemde Disney+ servisinde yayınlanan dizilerde de boy göstermeye başladı. Skywalker döneminin önemli figürlerinden biri olan bu karakterin bilinmeyen detayların yer aldığı solo hikayesi ise kendi ile aynı adı taşıyan Ahsoka dizisinde anlatılacak. İşte Ağustos ayında yayınlanacağı açıklanan dizi için ilk fragman da geldi.

Ahsoka dizisi için ilk fragman yayınlandı

Mandalorian'ın ikinci sezonunda da boy gösteren Ahsoka'yı ünlü oyuncu Rosario Dawson canlandırıyor. Özellikle  Star Wars evreninin animasyon tarafındaki en çok sevilen ve tanınan karakterlerinden biri olan Ahsoka dısışında dizide ışın kılıcı kullanan yeni karakterler de göreceğiz. Ayrıca henüz resmi olarak açıklanmasa da Anakin Skywalker'ı canlandıran hayden Christiansen'in de dizide küçük de olsa boy gösterebileceğine dair haberler çıkmıştı. Nitekim kendisini son olarak Obi-Wan dizisi içerisinde de görmüştük.

Star Wars: Clone Wars'u da yönetmiş olan Dave Filoni serinin senaryosunu yazarken dizinin yapımcılığını ise Jon Favreau üstlenecek. Ahsoka dizisinde Rosario Dawson dışında Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Natasha Liu Bordizzo, Eman Esfandi ve Ivanna Sakhno gibi isimler de yer alıyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2023 16:53
Karakter bir gram uzaylı gibi durmuyor.
MK Okuru
MK Okuru 10.04.2023 18:19
Sanki hayatında uzaylı gördün de konuşuyon :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2023 00:20
SW evreninin suyunun suyu yani. Ana hikayenin en sonu zaten yapılan tüm filmlerde belli değil mi? Amerika'yı yeniden keşfetmekten bıkmadılar!
Yapacaklarsa, bambaşka yeni karakterle, yeni olaylarla, son finalden çok sonrayı anlatan SW dizileri, filmleri kurgulasınlar, önceyi değil artık, ezberledik!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2023 15:47
Süper duruyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ahsoka dizisi için beklenen fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir