AION Free-to-Play: 4.0 güncellemesi Avrupa’ya geliyor

Merlinin Kazanı 21.06.2013 - 14:11
Ağustos’ta piyasaya sürülme planları, mühendis ile sanatçı gibi yeni sınıflar
Gameforge‘un bugün yaptığı açıklamaya göre AION Free-to-Play’in beklenen 4.0 güncellemesinin yerleştirme çalışmaları yüksek tempoyla devam ediyor. Almanca, Fransızca ve İngilizce sürümleri şu anda yerelleştirilme sürecinde bulunuyor. Karlsruhe oyun şirketinin açıklamasına göre de bu yılın Ağustos ayında Avrupa’da piyasaya sürülecek.

"Aion gibi metni bol bir oyun, yoğun yerelleştirme çalışmaları gerektirir. Her bir ülkenin teknik gereksinimlerini giderme çalışmalarını da göz ardı etmemek lazım. Güncellemeyi aynı anda bütün oyunculara kendi dillerinde ve yüksek kalitede sunmak bizim için çok önemli" diyen Gameforge’un Yönetici Ürün Müdürü Volker Boenigk sözlerine şöyle devam ediyor:

"Buna bağlı olan 4.0 çalışmaları iyi gidiyor ve güncellemenin Ağustos ayında Avrupa sunuclarında kullanımda olacağından ümitliyim."

Güm güm gümletir, yüreği okşayan çalgı sesleri: İşte Mühendis, işte Sanatçı
AION’u ilk 2008’de piyasaya sunduğumuzdan beri oyuna yeni yeni karakterler geliyor. Oldukça hareketli ve çevik bir uzak dövüşçü olan Mühendis, rakiplerini iki eter tabancayla veya güçlü bir eter topla alt etmeyi tercih eder. Mühendis’in oyun stili silah seçimine bağlı. Eter topu büyük hasara yol açar ama zaman alır. Tabancalarla arka arkaya atışlar ve cambazlık gösterileri yapılır.
Sanatçı fazla ses çıkarmaz: bu sınıf, müziğin gücünü kullanarak müttefikleri esinler, iyileştirir ve düşmanları zayıf duruma düşürür. Sanatçı, silah olarak her türlü telli çalgılar kullanır.

AION Free-to-Play: 4.0 güncellemesi Avrupa’ya geliyor
4.0’ın getirdiği yenilikler: Maksimum seviye, Bölgeler, Mahzenler ve daha fazlası
4.0 güncellemesi yeni sınıfların dışında Atreya’ya birçok yenilik getiriyor: Şimdiye kadarki maksimum seviye, 5 seviye daha yükseltilip 60’dan 65’e çıkarılacak ve kuzey, güney, yeraltı bölgelerinden oluşan Katalam’a eklenen bölgelerdeki kahramanların hizmetine sunulacak. Bunların arasında yüksek seviyeli kahramanların saatlerce macera yaşayabileceği yedi yeni mahzen yer alacak. Yeni kale ve üs savaşları sayesinde PvP dostları da fazlasıyla memnun kalacak.

Bunların dışında hayranları sevindiren yeni emoteler ve kahramanlarına farklı bir görünüm kazandıran daha fazla saç modelleri olacak. Arayüz de yenilenecek. Örneğin karakter ayarları yeni ve zamana uygun bir tasarımla karşınızda olacak.

Ölüm & İhanet
Balaur Hükümdarı’nın ölümünden sonra da nefes almak yok: Lort Beritra, Tiamat’a ihanet edip karanlık sırrının kontrolünü eline geçirdi. Tahmin edilemeyecek boyutta durumu Balaurlar’ın lehine çevirecek bir silah.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
AION Free-to-Play: 4.0 güncellemesi Avrupa’ya geliyor
İlginizi Çekebilir