
Oluşturulan iki tane sınırsız paket şu şekilde; 00:00-19:00 saatleri arasında 10Mbit | 19:00-00:00 arası ise 5Mbit (1Mbit upload) sınırsız paket fiyatı 69,99 TL
00:00-19:00 saatleri arasında 20Mbit | 19:00-00:00 arası ise 10Mbit (2Mbit upload) sınırsız paket fiyatı 89,99 TL
Ayrıca diğer kota uygulanan paketler ise şöyle; Mevcut pakete ekstra 50 GB Kota fiyatı 24,99 TL ve 100 GB Kota fiyatı ise 44,99 TL olarak belirlenmiş.
Ekstra ücret uygulanan bir diğer uygulama ise kotalı ve kullandığın kadar öte tarifelerde GB başına ek kullanım olarak ilaveden 2 Türk Lirası yansıtılacak. Yani kotanız 50 GB diyelim ve siz bu kotayı 5 GB aştınız böylelikle ay sonu faturanıza 10 TL eklenmiş olacak.
Evet belki AKN kaldırılmış olacak ancak internet kullanıcılarına böyle ekstra ücretlerin uygulanması ne kadar memnun eder tartışılır.
Superonline'nın resmi olarak bu konu hakkında iş ortaklarına gönderdiği bildiri;

Bazı internet sağlayıcı şirketler GB başına ek 2 TL ücret uygulayacak iken görünene göre Superonline 1 TL ek ücret uygulayacak.

Yorumlar (6)
Tam anlamıyla kalkmıyo
yazıklar olsun. artık oyun film indiremeyecek miyim?
Öncelikle, Ulaşım , iletişim , enerji , açlık sınırı , beslenme , yaşam kalitesi, bunların hepsi yaşadığınız ülkenin medeniyet , kültür ve eğitim seviyesi ile doğru yada ters orantılı , ama mutlaka orantılı şartlardır. Yani AKN KKN hepsi bu milletin kendi tercihidir.
Aslında bir bakıma haklısınız.Koyun demeseniz,küfür etmeseniz,hakaret etmeseniz hak verecez.Web te sağda solda internet çok yavaş diye fazlaca ağlamakta iyi değil ama.Bu sefer adam akk,akn başka icatlar peşine düşüyor.Ağlayalım ama çok değil.Yoksa dertsiz başımıza dert açıyoruz.
Türkiye,Askariye,Maliye,Adliye,Tıbbiye ye babam ye. Memleketi her türlü yiyoruz. Şimdide kotalıye.
Vah vah. Yerim onların maliyetini ben. Çok üzüldüüm. İkinci kredi taksitlerini de bu yüzden ödeyemediler galiba. Oy kıyamam.