Alfawise Mini 3 akıllık bileklik incelemesi

Kaan Bolat 11.09.2018 - 14:18
Mi Band serisine dişli rakip!

Son birkaç senedir popüler olan akıllı bileklikler aslında fiyat sıkalası anlamında da oldukça dalgalı, zira 50 TL’ye de akıllı bileklik bulunurken 300Tl’ye de bu bilekliklerden bulunabiliyor. Akıllı bileklikler arasında en popüleri ise kuşkusuz Xiaomi’nin Mi Band serisi. Zira hem özellik anlamında hem de fiyat performans anlamında oldukça başarılı bir iş çıkartan Xiaomi, bu alanda açık ara liderliğini koruyor. Bu yazımızda ise Xiaomi Mi Band serisi kadar kaliteli olan Alfawise Mini 3 akıllı bilekliğini sizlere tanıtacağız.

Alfawise bilmeyenler için kısaca açıklamak gerekirse, Çin’de uygun fiyata birçok alanda teknolojik ürün satan bir marka, ve Çin’de yavaş yavaş yaygınlaşmaya da başladılar. Alfawise Mini 3 akıllık bileklik görünüş olarak Xiaomi Mi Band’in neredeyse tıpa tıp aynısı olduğunu söyleyebiliriz. Bilekliğin boyutları ise 9.45 x 0.79 x 0.47 inç boyutunda ve ekran olarak ise Oled ekran kullanmakta. Bilekliği kullanmak için ise üzerinde yer alan dokunmatik kısımdan rahatça kullanabildiğimizi belirtelim.
Alfawise Mini 3 Akıllı Bilekliğin 3 farklı kordon rengi mevcut. Bunlar sırasıyla Acı Biber kırmızısı, Tavus kuşu mavisi ve standart siyah rengi mevcut, ama isterseniz internetten kendi isteğinize göre farklı renklerde kordon da alabilirsiniz. Bluetooth 4.0 destekleyen Alfawise Mini 3 ayrıca IP67 sayesinde suya karşı da dayanıklı olduğunun altını çizelim.

Alfawise Mini 3 tam anlamıyla kullanmak için telefonumuza Alfawise’ın kendi uygulaması olan H Band uygulamasını indirmeniz gerek. Bunu ister kendi sitesinden telefonunuza indirebilir, isterseniz de içerisinde çıkan kitapçıktaki QR kodunu telefonunuza okutarak indirip kurabilirsiniz. Telefonunuz ve Alfawise Mini 3 bir birleriyle eşleştirdikten sonra rahatça kullanmaya başlayabilirsiniz.

Alfawise Mini 3 akıllık bileklik incelemesi

Alfawise Mini 3 ile sağlıklı bir yaşama adım atın

Alfawise Mini 3 Akıllı bilekliğin en önemli özelliklerinden biri ise kalp atışını takip etme, uyku izleme ve tansiyon ölçümü gibi bir takım özellikleri olması. H Band sayesinde günlük kalp atışınızı düzenli bir şekilde izleyebilir ve spor yaptığınız esna da ise aksi durumlarda sizi uyarmasını sağlayabilirsiniz. Spor yaptığınız zaman yaktığınız kaloriyi size göstermesi dışında, ayrıca günlük olarak spor aktivitenizdeki hedefleri de akıllı bilekliğinize ekleyebilirsiniz. Bunların dışında ise günlük olarak tansiyonunuzu ölçüp programın hafızasında saklama şansınız var.
Benim aslında en beğendiğim özelliklerden biri de uyku izleme özelliği. Hangi saatte uyuduğunuzu ve derin uykunuzun kaç saat olduğu gibi bilgileri sizlere sunuyor. Ben açıkçası çok düzensiz uyuyan biriyimdir. H Band’in uyku programı ile beraber artık güne uykumu almış ve zinde bir şekilde kalktığımı belirtmeliyim.

Alfawise Mini 3 akıllı bilekliğin bir diğer özelliği ise, sosyal medya ve telefonunuza gelen çağrıları takip etmenize olanak sağlıyor. Alfawise Mini 3 akıllı bileklik içerisinde yer alan 110mAh’lık pil sayesinde tamamen şarj olduktan sonra kesintisiz olarak 5-6 gün boyunca çalışmakta, ayrıca 2 saat gibi kısa bir sürede de şarj olduğunu da belirtelim.

 Son olarak oldukça uygun bir fiyata satılması bir yana sunduğu özelliklerle son zamanlarda kullanmaktan en keyif aldığım ürünlerden biri oldu. Alfawise Mini 3 satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.10.2018 12:47
Selamlar güze yazı olmuş teşekkürler öncelikle.
Bu kordon nerede satılıyor ben aldım ama bulamadım türkiyede.
MK Okuru
MK Okuru 28.08.2020 23:18
Ben de kordon arıyorum, maalesef hiç bir yerde bulamıyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alfawise Mini 3 akıllık bileklik incelemesi
İlginizi Çekebilir