Alien: Isolation'ın kıymeti gün geçtikçe artıyor

Emre Günen 15.10.2014 - 12:21
Erken yorum yapanlar yanıldı
Korku ve hayatta kalma temasını başarılı biçimde harmanlayan Alien: Isolation, ilk yayınlandığı zaman aldığı puanlar ile yankı uyandırmıştı. Elde ettiği dengesiz inceleme puanları ve önde gelen oyun siteleri tarafından yerden yere vurulmasına rağmen, ilerleyen günlerde gelen incelemeler ve yükselen okuyucu puanları ile de övgü toplamayı başardı.

Gerilim ve çaresizlik yüklü oyunun özellikle ilk bölümlerinde hemen hemen hiçbir şey olmaması ve Alien'ın tamamen rastlantısal hareket etmesi belli bir kesimi rahatsız etmişti. Biz de ofisimizde oyunu ilk konuk ettiğimizde önce hayal kırıklığına uğramış, ardından ise artan tedirginlik ve gerilim hissi ile oyuna iyice ısınmıştık.

Alien: Isolation'ın kıymeti gün geçtikçe artıyor
Yapımcılar, oyunun çıkışından sonra gitgide yükselen ortalama inceleme puanlarından dolayı oldukça mutlular. Önceki Alien oyunlarına nazaran çok daha başarılı bir iş çıkarak oyunun dünya üzerinde yayınlanan 135 incelemesinin ortalama puanı 100 üzerinden 82'ye ulaştı. Oyunu ilk kez inceleyen ve yerin dibine sokan sitelerin ise "ikinci görüş" adı altında yeni bir inceleme yapıp yapmayacakları ise kullanıcılar tarafından merak konusu.

Merlin'in Kazanı olarak hazırladığımız incelememize ise buradan ulaşabilirsiniz.
Yorumlar 23
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 06:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2015 02:22
hard da 4 saatte mi bitirmiş? youtube daki 7.5 m takipçisi olan adamlar 1 saatlik bölümlerle en az 10 part yapıyor cidden aşırı mala bağlıyor bizim ergenler ben medium da 10saat den fazla oynamışımdır hava kilidi bölümünü yeni geçtim shotgun aldımız yer
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alien: Isolation'ın kıymeti gün geçtikçe artıyor
İlginizi Çekebilir