Aliens Colonial Marines tüm dehşetiyle Playstore’da

Merlinin Kazanı 13.02.2013 - 10:01
Aliens Colonial Marines dünya ile aynı anda Playstore’da yerini aldı
Borderlands oyunlarının ünlü geliştiricisi Gearbox Software’den gelen Aliens: Colonial Marines için geri sayım bitti ve Aliens kabusu geri döndü!

Aliens: Colonial Marines, dünya ile aynı anda Playstore’da yerini aldı. Oyunseverler bu muhteşem oyuna aylık 8TL’den başlayan taksitlerle ulaşabiliyorlar.


Aliens Colonial Marines tüm dehşetiyle Playstore’da
Oyun Hakkında
Gezegeni büyük bir tehlikeyle karşı karşıya bırakan bu Alien’lar karşısında tek umut bu askeri güç. Colonial Marines birliğine yazılıp savaşa var mısın? Hadley’s Hope’tan haber alınamamanın 17 hafta sonrasında yeni kurulan Colonial Marines, LV-426’ya geri döner ve böylece bol tehlikeli, bol Xenomorph’lu bir hayatta kalma savaşı başlar.

Borderlands ve Brothers in Arms’ın geliştiricisi Gearbox tarafından geliştirilen Aliens: Colonial Marines, çok yoğun bir aksiyon/korku oyunu sunarak dikkatleri çekiyor.

Öne Çıkan Özellikler
-Colonial Marine Corps’a yazılın
Tüfek, hareket algılayıcı ve alev-silahı gibi klasik Marine silahlarını kuşanın.

-En gerçek Aliens tecrübesi
James Cameron’un Aliens serisinin gerçek devamı. Her anın sizi ölüme getirebileceği atmosferik dünyasına katılın.

-Anında giriş-çıkış yapılabilen co-op oynanışı
Co-Op’ta usta olan Gearbox ustalıklarını Aliens markasına taşıyor. Xeno’lar çok mu zor geldi? Hemen arkadaşlarınızı çağırın ve günlerini gösterin.

-Etkileyici çoklu oyuncu

Xenomorp veya Marine tarafında oynayın. Seçebileceğiniz dört modta Xeno oyuncuları keskin hareketlere ve güzel zamanlamalara imza atmaya çalışacak. Marine’ler de takım çalışması ve yüksek ateşgücü ile Xeno’ları durdurmaya çalışacak.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 05:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Aliens Colonial Marines tüm dehşetiyle Playstore’da
İlginizi Çekebilir