Aliens Dark Descent oynanış fragmanı duyurusuyla beraber geldi

Efdal Erdem 10.06.2022 - 00:21
Summer Game Fest 2022 sırasında gösterilen ikinci oyun Aliens Dark Descent oynanış fragmanı ile oldu. İlk defa gösterilen oyunun çıkış tarihine dair bilgiler verildi

Summer Game Fest 2022 sırasında gösterilen ikinci oyun Aliens Dark Descent oynanış fragmanı ile oldu. Geoff Keighley tarafından sunulan ve geçtiğimiz yıl da birçok oyun duyurusuna yer veren etkinlik bu yıl iptal olan E3’ün yerini doldurmakta başarılı gözüküyor. Bu yılki online sunumda Activision, Sega, PlayStation, Deep Silver, EA ve Capcom gibi birçok büyük oyun yapımcısını görmek mümkün.

Aliens Dark Descent oynanış fragmanı ile ilk kez gösterildi

Büyük bir gerilim yaratan sinematik duyuru fragmanı büyük oranda animasyonlardan oluşuyor. Fragmanın sonuna doğru çok kısa olan oynanış sahnelerini yakalamak mümkün. İlk kez gösterilen oyun bu etkinliğin beklenmeyen içeriklerinden biri. 

Fragmanda insanları kontrol eden saldırgan ve korkunç uzaylılar önemli bir merkezi işgal etmiş gibi gözüküyor. Görev üzerine durumu incelemeye giden bir grup asker,  yaşadıkları şokun üzerine sinsi uzaylıların saldırısına uğruyor.

Fragmanda aktarılan atmosfer aslında oyunun korku, gerilim ve aksiyon özelliklerini de özetliyor. Focus Entertainment, 20th Century Games ve Tindalos Interactive altında geliştirilen oyunun 2023 yılı içerisinde Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X, S, One ve PC için çıkacağı dışında pek ayrıntıya yer verilmiyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 12:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Narutolga
Narutolga 10.06.2022 17:50
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama buradaki canavarlar "Yaratık" filmindeki canavarlara aşırı derecede benziyor.
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2022 21:29
Onlar zaten dostum :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Aliens Dark Descent oynanış fragmanı duyurusuyla beraber geldi
İlginizi Çekebilir