THQ Nordic, Alone in the Dark ve Act of War haklarını satın aldı

Ersin Kılıç 20.09.2018 - 10:49
THQ transferlerine devam ediyor

Geçmişi oldukça eskiye dayanan ve özellikle ilk oyunları ile bir çok oyuna da ilham kaynağı olan Alone in the Dark serisi çok yakında geri dönebilir. THQ Nordic firması yaptığı açıklama ile oyunun isim haklarını aldıklarını duyurdu.

THQ, Alone in the Dark haklarını aldı

Kepenk kapattıktan sonra THQ Nordic ismi ile geri dönen firma, hali hazırda yapmış olduğu projeler dışında önemli transferler yapmaya da devam ediyor. THQ Nordic, son olarak EA Games tarafından bir oyunu çıkartılan Kingdom of Amalur oyununun isim haklarını almıştı. Firmadan bugün gelen haber ise 2 önemli seriyi daha bünyesine kattığını gösterdi.

Korku türünün en önemli temsilcilerinden biri olan Alone in the Dark ve strateji türündeki Act of War serilerinin THQ Nordic bünyesine katıldığı açıklandı. Yani firma her iki oyunun da isim haklarını alarak, yeni oyunları geliştirme şansına da kavuşmuş oldu. Yani firmanın her iki seri için de çalışmalara başladığını söylemek yanlış olmaz. Özellikle Alone in the Dark için önemli bir kan değişimi şart gözüküyordu. Umaruz bu değişimi THQ Nordic yapabilir.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2018 21:28
"Kingdom of Amalur oyununun isim haklarını almıştı. " bak bunu bilmiyordum bu güzel haber.
Kalan Karakter: 300 Gönder
alien42
alien42 20.09.2018 13:57
En son İllumination gibi olmasında yeniden yapsınlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alone in the Dark serisi yeni oyunu ile geri dönebilir!
İlginizi Çekebilir