Merakla beklenen Altered Carbon'un tam fragmanı sonunda yayınlandı

Ersin Kılıç 12.01.2018 - 13:59
Kısa bir süre kalan yapım için uzun bir fragman yayınlandı

Altered Carbon, son dönemde yaptığı dizi ve filmler ile iyice atağa geçen Netflix'in yeni dizisi olarak karşımıza çıkacak. Sıra dışı hikayesi ve karakterleri ile 2 Şubat'ta yayınlanacak olan dizi için nihayet uzun bir fragman yayınlandı.

Altered Carbon'un fragmanı yayınlandı

Dizinin bu tam fragmanına baktığımızda daha önce yayınlanan teaser videolarına göre çok daha aksiyon dolu olduğunu görüyoruz. Ayrıca mekanların ve gelecek temasının gerçekten hoş ve detaylı gözüktüğünü de belirtmem gerekiyor.

Altered Carbon hakkında

Richard K. Morgan'ın klasik siberpunk romanından uyarlanan Altered Carbon 300 yıl sonraki bir gelecekte geçen, cinayet, aşk, cinsellik ve ihanetlerle dolu karmaşık bir olay örgüsüne sahip bir hikâye. Yepyeni bir teknoloji, toplumu tamamen değiştirmiştir. İnsan bilinci sayısallaştırılabilmektedir, başka bir bedene transfer olmak mümkün hale gelmiştir ve ölüm artık mazide kalmıştır. Takeshi Kovacs, yeni dünya düzenine karşı organize edilen bir başkaldırı sırasında yenik düşen yıldızlararası elit savaşçılardan hayatta kalan tek askerdir. Bilinci yüzyıllar boyunca buz içinde hapsedilmiştir, ta ki aşırı zengin ve çok uzun yıllardır hayatta olan Laurens Bancroft adında bir adam ona tekrar yaşama şansı sunana kadar. Bunun karşılığında, Kovacs'ın bir cinayeti çözmesini istemektedir. Bancroft'un kendi cinayetini...

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2018 13:59
Netlfix bu işi biliyor...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Altered Carbon'un tam fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir