Amerikalı mucit Youtuber tüyler ürperten Westworld robotu yaptı

Ahmet Özçilingir 20.04.2018 - 14:25
Ev yapımı Dolores gerçeğine pek de benzemiyor

Yayınlandığı ilk sezonun ardından, oldukça büyük beğeni toplayan Westworld uzun süren bir aranın ardından 22 Nisan’da izleyicilerle buluşacak. Westworld’un 2. sezonunu beklemekten sıkılan bir Youtuber ve aynı zamanda bir mucit olan Simone Giertz, kendi robotunu yapmaya karar vermiş.

Ev yapımı Dolores  de orijinali gibi resim yapmayı seviyor

Giertz kendi robotunu tasarlarken, Westworld’un isyankar robotu Dolores Abernathy’yi ilham almış. Giertz’in, kendi imkanlarıyla tasarladığı Dolores’i, dizinin Dolores’i Evan Rachel Wood’a pek benzemiyor. Gece görsek korkacağımız türden, ürpertici bir robot yapan, Gierts “ O şimdi garajımda yaşıyor, şartlarımız oldukça iyi “diyor.

Mucit Youtuber Giertz, kendi Youtube kanalından paylaştığı videoyla ev yapımı Dolores’in yapım sürecini de izleyicilerle paylaştı. Oldukça eğlenceli geçtiği görünen yapım sürecinin ardından, ev yapımı Dolores, nihayet Westworld dünyasına  adım atıyor. Dizi’de olduğu gibi resim yapmayı ve çayır çimende koşuşturmayı seven ürpertici Dolores, görünen o ki resim yapma konusunda da, koşuşturma konusunda da orijinali kadar başarılı değil. Zira ev yapımı Dolores şimdilik, sadece altındaki tekerlekli düzenek sayesinde hareket edebiliyor, ağzını açıp kapatabiliyor ve rastgele ellerini sallayarak resim yapabiliyor. 

Görünen o ki ev yapımı Dolores’in özgürlüğünü kazanıp esir tutulduğu garajdan kurtulması için uzun yıllar gerekecek. Bu eğlenceli videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.04.2018 20:07
Başarısızlıklarını bile bir şekilde süsleyip satıyorlar. Oysa biz mükemmeli arıyoruz. Yeni bir dilde bile, örneğin ingilizce veya herhangi diğer bir dili mükemmel konuşup, yazmaya çalışıyoruz. Misal başarılı olsak, bu çabamızı kim niye ödüllendirsin? En fazla, ne güzel konuşuyorsunuz övgüsü alırız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2018 22:48
Dolares mi, yoksa kendisini mi yapmış? Bana Dolares in hikayesini, kendisine benzeyen bir robotla anlatmak istemiş gibi geldi. İngilizcem çok kötü, bunlar hep ondan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
rebitek
rebitek 20.04.2018 21:30
Şu an amerika robotlara,yapay zekaya ve uzaylılara takmış durumda altından kesin bişey çıkacak ama dur bakalım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Amerikalı mucit Youtuber tüyler ürperten Westworld robotu yaptı
İlginizi Çekebilir