Ancestors: The Humankind Odyssey nasıl bir oyun olacak?

Ahmet Özçilingir 4.04.2019 - 17:04
Bir maymunu kontrol edeceğimiz oyundan yeni bilgiler geldi.

Assassin's Creed'in yaratıcılarının yeni oyunu Ancestors: The Humankind Odyssey için yeni bir video yer aldı. Yayınlanan videoda oyunun yönetmeni bir maymunu kontrol ettiğimiz oyun ile ilgili yeni bilgiler veriyor. 

Ancestors: The Humankind Odyssey'den yeni bilgiler

* Oyunda mini harita hatta bir harita dahi yer almayacak. Oyuncularının gerçekten iç güdülerini kullanarak bir şeyleri çözmesi, keşfetmesi gerekecek. 
* Oyunun dünyası tamamen keşfetmeye açık olacak. Bu yönden oyuncuya büyük bir özgürlük verilmeye. çalışılıyor. 10 Milyon yıl önce Afrika'da geçen oyunda kontrol ettiğimiz şempanzelerle özdeşleşmemiş  amaçlanıyor.
* Assassin's Creed'in yaratıcısı Patrice Désilets yeni oyunu Ancestors: The Humankind Odyssey'i her oynadığında, yeni bir şeyleri denediği için yeni bir sürpriz ile karşılaştığını söylüyor. 
* Ancestors: The Humankind Odyssey'in  haritasında oyuncular istedikleri her yere gidebilecek.
* Karakterimiz ne kadar ne kadar enerji harcarsa güç barı o kadar azalacak. Kaybedilen gücü geri kazanmak için. Maymunumuzun yemesi, içmesi ve uyuması gerekecek. Bu üç element hayatta kalabilmek için oyunun ana mekaniğini oluşturuyor. 
* Vahşi hayvanlar büyük bir tehlike oluşturacak. Oyunda bir besin zinciri  ve avlanan diğer hayvanlar yer alacak. Zehirli bitkiler de büyük bir tehlike oluşturacak. Çok yüksekten düşmek veya bir nehirde akıntıya kapılarak da ölmek mümkün olacak. 

Oyunun 2020 yılında çıkması bekleniyor.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2019 17:36
Batılılar evrim teorisine neden bu kadar inanıyor anlamıyorum. Hayır yani kanıtlayamıyorlar da.
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2019 14:06
Bilimde teori , kanitlanana denen şeydir dostum.
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2019 14:05
60 milyon yıl yaşamış dinazorların bile kalıntıları nadiren bulunurken 4 milyar yıllık yaşam evriminin tüm kanıtlarını nasıl bulabilirsin? mesela yerçekimi kanun olarak geçer ancak bu kütleçekiminin kanıtı yok yani kütle niye çeker bilinmiyor. senin mantığına göre yerçekiminede inanmamalıyız?
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2019 13:53
Kabul etmek için kanuna falan dönmesini bekliyorsan daha çok beklersin paşa.Teoriler kanuna dönmez ki azıcık ucundan bile biyoloji biliyorsan sınıflandırmadan tut gen haritalandırmaya kadar biyolojinin evrimsel süreç kabul edilerek üzerine kurulduğunu bilir ve anlarsın.
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2019 13:31
Kanıtlayamıyorlar? Bilimden anlamayan, teorinin ne demek olduğunu bilmeyen cahiller bilim hakkında atıp tutmasın lütfen, bilmiyorsanız öğrenin öğrenmek istemiyorsanız da en azından susun da cahilliğiniz belli olmasın
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2019 13:11
Araştırmadan, düşünmeden böyle cahilce yorumlar yaparsan anlayamazsın zaten. Evrim, tüm dünyada kabul göreli onlarca yıl oldu dostum. Neden teori olarak geçtiğini anlaman için önce bilimsel literatür hakkında bilgi sahibi olman lazım ve olduğunda senin sandığın nedenden dolayı olmadığını göreceksin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
erhansol
erhansol 4.04.2019 17:14
şimdi böyle bir oyun yapılıyor ya, tabi günümüz teknolojisi ile yapılıyor. peki böyle bir oyunun 500 yıl sonraki teknoloji ile yapıldığını düşünürsek? simülasyonda yaşadığımız teorisi belki de o kadar saçma değildir he? =)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ancestors: The Humankind Odyssey nasıl bir oyun olacak?
İlginizi Çekebilir