Android O ne zaman piyasaya sürülecek?

Deniz Aslan 12.08.2017 - 13:01
Yeni güncellemeyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Android O işte bu tarihte kullanıma sunulacak!
Android O hakkında yeni detaylar aktarılmaya devam ediyor. Kullanıcılarına devrim niteliğinde yenilikler sunacak olan Google, yeni güncellemenin ne zaman yayınlanacağıyla ilgili önemli ipucuları verdi.

Önümüzdeki iki hafta içerisinde dağıtılması beklenen güncelleme için  bir rapor yayınlayan AndroidPolice, 21 Ağustos’ta Android O sürümünün Google Pixel kullanıcılarından başlanarak dağıtılmaya başlanılacağını belirtti.

Yaptığı sızıntılar ve söylentileriyle gündemden hiç düşmeyen Evan Blass ise, bu raporu doğrulayarak, yeni sürümün 21 Ağustos’tan itibaren kullanıcılarla kesin olarak buluşturulacağının altını çizdi.

Şöyle bir baktığımızda ise pazarlama konusunda oldukça ince düşünen şirket yetkilileri, yeni sürüm güneş tutulmasının olduğu gün piyasaya sürecek. Böylelikle ‘’O’’ harfinin de gizemi çözülmüş olacak. Ay’ın gölgesi altında kalan Güneş, Oreo’ya benzerliğinden dolayı böyle bir düşüncenin olacağı şimdilik tahmin ediliyor.

Sağlam kaynaklardan gelen haberlerg göre şirketin yetkilileri bu ayın içerisinde güncellemenin, yayınlayanmasını planlıyor. Yenilikleriyle ve yapılan iyileştirmeleriyle en kaliteli hizmeti vermek için ince eleyip sık dokuyan Google, başarıdan başarıya koşmayı hedefliyor.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 23:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.08.2017 15:33
Bakalım hangi telefonlar alacak güncellemeyi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.08.2017 14:09
Ne zaman?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Android O ne zaman piyasaya sürülecek?
İlginizi Çekebilir