Angry Birds’ün Hoth çıkartması

İlker Şekercioğlu 30.11.2012 - 10:47
Angry Birds’ün Star Wars temalı oyununda Hoth gezegeni açılırken Princess Leia da yeni karakter olarak geldi.
Rovio’nun yepyeni Star Wars temalı Angry Birds oyunu çıkışıyla neredeyse tüm platformlarda önemli bir başarı elde etmeyi başardı. Oyuna son gelen güncelleme ile Star Wars karakterleri kılığına bürünmüş olan kuşlarımız buz gezegeni olan Hoth’a çıkartma yapıyorlar.

Angry Birds’ün Hoth çıkartması
Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back filminin başlarında gözüken gezegen için oyuna 20 yeni bölüm ekleniyor. Buradaki AT-AT adlı dört ayaklı devasa araçları seriyi sevenlerin çok iyi hatırladığını düşünüyoruz. Ancak onları “domuzlaşmış” şekilde görmek oldukça farklı. Bölümleri geçmek için önemli olan ise AT-AT’lerin zayıf noktalarını vurarak onları düşürmeniz. Bunun yanında oyuna iki yeni bonus bölüm de eklenmiş.

Hoth güncellemesi ile birlikte ilk kez Pembe Kuş’un Princess Leia olarak oyuna eklendiğini görüyoruz. Bu kuşun özelliğiyse “çekicilik”. Attıktan sonra ikinci dokunuşunuzda Leia düşmanlarına ve çevreye karşı çekici bir ışın kullanıyor.

Angry Birds Star Wars 1.1.0 güncellemesini cihazınızın platformuna ait uygulama mağazasından hemen indirebilirsiniz. İyi oyunlar!


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Angry Birds’ün Hoth çıkartması
İlginizi Çekebilir