Angry Birds sanat sergisi oldu

Berkant Jeff Akarcan 22.11.2012 - 13:32
Bu gidişle Angry Birds'ün her şeyini göreceğiz
Angry Birds konusunda isterseniz vagona atlayıp "çok güzel oyun, çok devrimsel oyun" deyin, isterseniz abartıldığı için oynamayı reddedenlerden olun. Her halukarda kabul etmek gerekiyor ki mobil oyunculuğunun yükselişindeki etkisini ve mobil cihazlarla olan kullanım alışkanlarına getirdiği değişiklikleri görmezden gelemeyiz. Bugüne dek bir sürü versiyonu çıktı, filminin geleceği duyuruldu, Star Wars ile bütünleşti. Ve sonunda bir sergiye de konu olmayı başardı.

Sanatçı Evan Roth, Angry Birds'ü bitirmek için gereken tüm parmak hareketlerinin parmak izlerini mürekkep ile 300 yaprak sayfaya çizdi. Tüm kağıtlar iPhone ebadında, yani birebir oranlar.

Angry Birds All Levels adlı sergi aslında Evan Roth'un geçtiğimiz seneden beri devam ettirdiği Multi-Touch Finger Paintings adlı seri çalışmasının son ayağı. Telefonu açmaktan tutun Twitter'ı güncellemek gibi bir çok parmak hareketini fiziksel dünyaya taşıyan Roth'un çalışmalarının arşivsel değeri de var. Özellikle de etkiletişim tasarımı formlarının gözle görülmesi konusunda oldukça başarılı.

Angry Birds All Levels sergisini bu aralar Dublin'e yolunuz düşerse Science Gallery'de gezebilirsiniz. Roth'un Multi-Touch Finger Paintings serisindeki diğer çalışmalarına ise sitesinden göz atabilirsiniz: https://www.evan-roth.com/work/multi-touch-finger-paintings/
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Angry Birds sanat sergisi oldu
İlginizi Çekebilir