1/3

Anime & Manga #41 Blood-C

Ceyda Doğan 13.11.2013 - 16:24
Kandan daha fazlasını görmeye hazır mısınız?
Korku ve kan öğelerini bir arada tutuyor ve ayıramıyorsanız, size güzel bir öneriyle geliyorum; Blood-C. Bu isim size çok tanıdık gelebilir bu yüzden sizleri biraz geçmişse götürüp, Blood+ isimli köşe yazıma davet ediyorum ancak asıl konumuz Blood-C olduğuna göre, kaldığımız yerden devam edelim.

Anime & Manga #41 Blood-C
Ranmaru Kotone tarafından kaleme alınan ve Kadokawa Shoten'de yayımlanan Blood-C, 26 Mayıs 2011 yılından beri devam eden bir manga serisi. Manga hala devam etmekte ve manga devam ederken araya 12 bölümlük bir anime sokarak, Tsutomu Mizushima ağzımıza bal damlatmayı eksik etmedi. Damlatmak diyorum çünkü çok da başarılı bir anime değildi. 2011 yılında yayımlanan animesinden hemen sonra Blood-C: The Last Dark isimli anime film de 2012 yılında yayımlandı. Blood+ serisinde de bağlantılı olan Blood-C, aynı zamanda Blood: The Last Vampire filmiyle de bağlantılı.


Blood-C bizlere Saya Kisaragi isimli sıradan bir hayat süren ve inanılmaz kibar bir kızın hikayesini sunuyor. Biraz sakar ve oldukça da yardımsever olan Saya, kimi zaman etrafındaki insanları da bu sakarlığı yüzünden zor durumda bırakmaktadır. Saya'nın annesi ölmüştür ve babasıyla birlikte bir tapınakta yaşamaktadır. Babası Saya'ya kılıç kullanmayı öğretmiştir ve Saya, yaşadığı şehri geceleri korumak zorundadır. Zira şehir güneş battığı andan itibaren kimi zaman korkunç yaratıklara ev sahipliği yapmaktadır. Furukimonos olarak adlandırılan bu yaratıklar, insanları canlı canlı yemekte ve Saya da o kibar kişiliğinden sıyrılıp, savaşçı bir kıza dönüşmek zorundadır.

Anime & Manga #41 Blood-C
Blood-C'nin konusu burada bitmiyor. Sevgili Saya, aslında bambaşka bir hayatın içerisindedir ve rüyaları onun kafasını karıştırmaktadır. Rüyasında sürekli bir ışık görmektedir. Babasının söylediğine göre bu ışık, gelecekte Saya'ya özel bir görev verecektir.

DEVAMI DİĞER SAYFADA
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>