Anthem yayını yapmaya çalışan oyuncuya firma müdahale etti

Korhan ONUK 10.12.2018 - 11:32
Gizlilik anlaşmasını iyi okumak gerekiyormuş.

BioWare tarafından geliştirilen Anthem, geçtiğimiz günlerde kapalı alfaya girmişti. Oyunun kapalı alfasına girenler, bir gizlilik anlaşmasını kabul etmiş sayılıyorlar. Eğer bu anlaşmayı bir şekilde ihlal ederseniz, kötü sonuçlarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Oyunu Twitch üzerinden yayımlamaya çalışan yayıncının başına gelen olay gibi.

Anthem'in yayını yapmaya çalıştı, oyunlarını kaybetti

Twitch üzerinde yayınlar yapan smokethrone, Anthem'in kapalı alfası için seçildi. Yayıncı oyunu Twitch üzerinden yayımlamaya çalışırken ise ilginç bir olay yaşandı.

Yayını sırasında Anthem'e girmeye çalışan oyuncunun Origin uygulaması önce hata verdi. Origin'i kapatan oyuncu, daha sonrasında tekrar uygulamayı açtığında kötü bir sürpriz ile karşılaştı. Sahip olduğu tüm oyunlar ve Anthem hesabından silinmişti.

Anthem'in kapalı alfasının gizlilik anlaşmasını ihlal eden oyuncunun oyunlarını geri alıp alamayacağı henüz belli değil. Ancak böyle bir sonuçla karşılaşan oyuncuyu, çok daha kötü yaptırımlar da bekliyor olabilir. Neler olacağını zaman içinde göreceğiz.

Oyuncular kapalı alfa gibi gizlilik anlaşması içeren şeyler konusunda daha dikkatli olmak zorunda. Sizler de eğer bir kapalı alfaya katılıyor ve gizlilik anlaşmasını kabul ediyorsanız, yapabileceklerinizi ve yapamayacaklarınızı iyice gözden geçirin.    

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
mezzin31
mezzin31 11.12.2018 21:59
Bende katildim beta oyununa ve gercekten guzeldi ama boyle seyleri neden PC den neden paslasiyolar ki oyna bitsin kardesim niye tadini cikarmiyosun ne guzel adamlar vermisler sana Betasini oynasana...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2018 12:08
Şİmdi bu adamda hakikatten gerizekalıymış adamlar bu testin gizli olduğunu asla paylaşılmaması gerektiğini hukuki yaptırımlar olacağını mail atıp yazmışlar,bende katıldım ordan biliyorum üstelik oyuna girdiğiniz süre boyunca kullanıcı adınız sürekli ekranda dönüp duruyordu yani yayın yapmak ahmaklık
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2018 12:45
Oyun nasildi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2018 07:41
Çalsınlar davayı. Youtube'da videolar varmış. Onları da teapit etsinler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Anthem yayını yapmaya çalışan oyuncunun oyunları silindi
İlginizi Çekebilir