AOC, espor desteğini artırıyor, G2 Espor ile ortaklık kuruyor

Ersin Kılıç 10.01.2018 - 14:59
AOC, G2 Espor ile ortaklık kuruyor

AOC, dünyanın en güçlü ve en başarılı eSpor organizasyonlarından biri olan G2 Espor ile ortaklık kurarak hazırladığı küresel espor sponsorluk programını bugün resmi olarak sunuyor. 2013 yılında, ünlü pro oyuncu Carlos ‘Ocelote’ Rodriguez tarafından kurulan G2 Espor, kısa zamanda çeşitli uluslararası espor organizasyonlarında elde ettiği etkileyici performansı ve toplamda kazandığı 79 şampiyonluk ile Avrupa bölgesinin devi haline geldi. AOC, bu sayıyı, şimdiye dek üretilmiş en hızlı oyun ekranlarını piyasaya sunarak daha da artırmaya hazırlanıyor.

AOC oyun monitörleri artık G2 Espor'u galibiyet yolunda destekliyor

AOC Avrupa Pazarlama & İş Yönetimi Direktörü Stefan Sommer, “G2 Espor ile ortaklığımız konusunda gerçekten heyecanlıyız” dedi ve sözlerine şunları ekledi: “Alanının en iyisi olan espor takımları ile çalışmak, ürün tasarımını düşünme biçimimiz konusunda bize esin kaynağı oluyor ve belirli bir oyun türünde hangi özelliklerin en uygun olacağını belirlememize yardımcı oluyor. G2, oyuncuları için muhteşem eğitim olanakları ve mükemmel koşullar sunuyor ve biz de birinci sınıf AGON serimiz ile bu standartları yerine getirmeyi iple çekiyoruz.”

G2 Espor, sadece uluslararası turnuvalarda ve liglerdeki başarısı nedeniyle değil, aynı zamanda da her kadroda – ister League of Legends, CS:GO, Hearthstone, PUBG ister Rocket League olsun – sahip oldukları dünya çapındaki yeteneği tekrar tekrar bir araya getirdikleri için de büyük bir saygı görüyor.

2017 boyunca, G2’nin League of Legends kadrosu, hem bahar hem de yaz sezonunda Avrupa Şampiyonası Serisi’nde (EU LCS) birinci oldu ve ayrıca prestijli Sezon Ortası Davet Turnuvası’nda da (MSI) ikinci sırayı kazandı.

AOC, espor desteğini artırıyor

AOC, G2 Espor'un yeni sponsoru oldu

G2 Espor Şubat ayında şimdiden “efsanevi, süper Fransız takımı” diye anılan CS:GO kadrosunu oluşturdu. Üstelik 2017 ilk çıkış yılları olmasına rağmen, DreamHack Masters 2017’de ve ESL Pro Series Season 5’te çok tartışılan kupaları kazanmayı başardılar.

G2’nin kurucusu ve CEO’su Carlos ‘Ocelote’ Rodriguez şunları ifade etti: “G2 Espor’da herkes, AOC ile kurulan ortaklık nedeniyle tarifsiz bir heyecan yaşıyor.. En iyi oyun ekranlarının geliştirilmesinde profesyonel oyuncuların katkısının da olması şart ve biz de dünya çapındaki yıldızlarımızın AOC’ye bu konuda destek olarak kusursuzluğu yakalamasına yardımcı olmasından mutluluk duyuyoruz. Piyasaya yeni sunulan, yıldırım hızındaki yenileme hızına sahip birinci sınıf AGON serisindeki AG251FZ ekranlarının optimal eğitim ortamımızın zorunlu bir parçası olacağından eminiz. Sıkı çalışma ve pratik olmadan yeteneğin yararsız olacağını, herkesten iyi biliyoruz. İşte bizim en iyisi olma yolundaki inanımız ve kararlılığımız, şüphesiz, 2018’de bizi yeni zaferlere götürecek. Kadrolarımız başarıya hiç olmadığı kadar aç ve biz de ortaya koyduğumuz hedefe inanan ve ilerlememize her zaman destek olmak isteyen ortaklara sahip olduğumuz için mutluyuz.”

AOC AG251FZ günümüzün mevcut en hızlı panelini kullanıyor

AOC, sponsorluk anlaşması kapsamında G2 eğitim tesislerini son teknoloji ürünü, 240 Hertz’lik, inanılmaz yüksek bir yenileme hızına ve 1ms’lik tepki süresine sahip AG251FZ oyun monitörleri ile donatacak. Sommer, sözlerine şunları ekledi: “Pilotluk eğitimi almış kişilerin gözleri, karelerin yenilenme hızını kabaca saniyede 200 gibi bir hızda algılayabilir. Ayrıca son dönemde yapılan araştırmalar da, espor profesyonellerinin yoğun maçlar sırasında karşılaştırılabilir değerlere ulaştıklarını gösteriyor. Sonuç olarak, G2’ye piyasadaki en hızlı panelleri sunuyoruz – böylece potansiyellerinin tamamını gerçekleştirebilmeleri için onları güçlendiriyoruz.”

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
AOC, espor desteğini artırıyor
İlginizi Çekebilir