Apex Legends, Twitch.tv'de diğer oyunları adeta ezdi geçti

Furkan Güler 6.02.2019 - 17:18
Hem de daha ilk günden.

Battle Royale türü şüphesiz son iki yılın en çok para kazandıran türlerinden bir tanesi haline geldi. Her firmanın elini attığı Battle Royale türüne ait Apex Legends, geçtiğimiz gün piyasaya çıktı. Titanfall evreninde geçen bir oyun olan Apex Legends, diğer Battle Royale oyunlarına göre daha hızlı bir yapıda ilerliyor. PUBG ve Fortnite'a nazaran daha hızlı tüketilebilen Apex Legends, biraz da kahraman tabanlı FPS oyunlarına benziyor. Garanti oyuncusu olan her türden biraz biraz ilham alıp hepsini bir araya harmanlayan Apex Legends, daha ilk gününde Twitch'te en çok izlenen oyun olmayı başardı.

Apex Legends'ın izlenme oranları oldukça yüksek

Apex Legends, Twitch.tv'de diğer oyunları adeta ezdi geçti

Fenomen oyun Fortnite'ı geride bırakan Apex Legends, League of Legends'ı da geçmeyi başardı. Anlık olarak 470 bin gibi bir rakama erişen Apex Legends, hala Twitch'in en çok izlenen oyunu olarak birinci sırada bulunuyor. Black Ops 4'e benzeyen yapısıyla oyuncuları cezbeden yapım, bakalım daha ne kadar süre birinci sırada kalacak? Hep beraber göreceğiz.

Battle Royale türüne yeni bir heyecan katan Apex Legends hakkında sizin yorumlarınız neler? Fikirlerinizi aşağıda belirtmeyi unutmayın!

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2019 15:54
para ile oynattıklarının farkındasınız değil mi? bununla beraber her yeni çıkan oyun diğer oyunları "ezip geçiyor" böyle 1,2 hafta içinde aşağılara inmeye başlıyor. Sanırım oyun gazeteciliği yapan insanlar yerine bunu bizim bilmemiz gerekiyor yoksa clickbait başlıklar atamazlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Apex Legends, Twitch.tv'de diğer oyunları adeta ezdi geçti
İlginizi Çekebilir