Apex Legends'a daha araçlar ve daha fazla squad seçeneği yolda

Ahmet Özçilingir 18.02.2019 - 14:02
Apex Legends'in yeni güncellemesi neler getirecek

Oyun dünyasına adeta bomba gibi düşen, Apex Legends, Battle Royale oyun türüne getirdiği yeni solukla oyuncuların gönlünü çalmayı başardı. Kısa sürede çok sevilen Apex Legends, hem EA Games'in hem de Respawn Entertainment'ın yüzünü güldürmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta Apex Legends'ın sezonluk yol haritası açıklanmıştı. 3 aylık periyotlar halinde Apex Legends yeni sezona girecek ve oyuna yeni karkaterler, yeni silahlar yeni kozmetik eşyalar gibi içerik güncellemeleri yapılacak. Bunların dışında bazı sürpriz içeriklerin de oyuncuları beklediği düşünülüyor.

Apex Legends'a yeni karakterler ve araçlar ne zaman gelecek?

Apex Legends'a araçlar ve daha fazla squad seçeneği yolda

Apex Leak adlı twitter adresi, Apex Legends'ın kurulum dosyalarında, gelecek güncellemelerle ilgili bazı ayrıntılara rastladı. Oyunun dosyalarında "Hoverbike" metninin bulunması, oyuna araçların da ekleneceği yönünde iddiaların ortaya atılmasına neden oldu. Bunun yanında yine dosyalarda geçen ikişerli, dörderli altışarlı, on ikili gruplar ifadelerinin de sınırlı sayıda gelecek bir etkinliğin habercisi olduğu iddia ediliyor. PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanan Apex Legends, kısa sürede 25 milyon oyuncuya ulaşmıştı.   

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 17:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
bortozol
bortozol 19.02.2019 07:40
gebertiyom zaten herkesi . bi de solo ciktimi 3 oyundan bir şampiyon . bekleyin bekleyin yakinda başlıyom yayinlara fiber gelsin ...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Apex Legends'a araçlar ve daha fazla squad seçeneği yolda
İlginizi Çekebilir