Araçlarda kullanılabilecek cep telefonu tutucu standı desteği

Furkan Güler 19.09.2018 - 17:31
Sürüş esnasında telefonu daha rahat kullanmak isteyenler için.

Eskiye nazaran artık gelişen teknolojiyle beraber gündelik olarak kullandığımız araçlar da yaşantımızın bir parçası oldu. Bilgisayarlar ve telefonlarda olduğu gibi yüksek teknolojinin entegre edildiği arabalar, kullanım sırasında hayatımızı oldukça kolaylaştırıyor. Ancak telefonların entegre edildiği araçlarımızda, telefonların kullanımı zaman zaman tehlikeye de yol açabilmekte. Bu sebepten dolayı araçlar için geliştirilen cep telefonu tutucuları, sürüş esnasında telefonda küçük işlemler yapmamıza imkan sağlıyor. Genel olarak telefonların çevresini tutup, cama yapışan şekilde olan bu tutucuların yanında mıknatıslı çözümler de mevcut.

Cep telefonu tutucu standı

Araçlarda kullanılabilecek cep telefonu tutucu desteği

Fakat bu tutucular, telefonun tasarımına ve kasasına yer yer zarar verebildiğinden, uzun kullanımda kullanıcıları üzebiliyor. Gearbest platformunda satılan ilgi çekici olan mandal tasarımlı telefon tutucusu ise telefonunuza zarar vermeden, cihazı araca sabitleyebiliyor. Ayrıca mıknatıslı olan tutuculara göre tümseklerde telefonun sarsılmasını ve düşmesini de engelleyebilen aparat, arabada uygun olan her yere takılabiliyor.

Son olarak bu aparatı takmak için aracınızın konsolunun da mandallara uygun olması gerektiğini hatırlatalım. Eğer aracınız, bu tutucuya uygun değilse, diğer cep telefonu tutucularına bakmanızı tavsiye ediyoruz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 09:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Araçlarda kullanılabilecek cep telefonu tutucu desteği
İlginizi Çekebilir