Ark: Survival Evolved'un PC ve Xbox sürümü için Crossplay geliyor

Ersin Kılıç 20.12.2017 - 13:06
Oyuncu sayısı beklediğimizden çok daha fazla

Ark: Survival Evolved oyuncuları dinozorlar çağına götürerek oldukça farklı bir hayatta kalma oyunu olarak karşımıza çıkmıştı. İlk çıktığı dönem birçok oyuncu sayısına sahip olan oyun her ne kadar ilk popülerliğini kaybetse de toplam rakamları ile şaşırtmaya devam ediyor. Oyunun yapımcı firması olan Studio Wildcard, Ark: Survival Evolved'in oyuncu sayısını açıkladı.

Ark: Survival Evolved'ı kaç kişi oynadı?

Yapılan bu açıklamaya göre Ark: Survival Evolved'un oyuncu sayısı dünya genelinde 12 milyonu geçmiş durumda. Üstelik bu açıklama ile birlikte oyunun PC ve Xbox One versiyonlarının crossplay destekleyeceği de belirtilmiş. Yani oyuna PC ya da Xbox One'da sahip olan oyuncular Ark: Survival Evolved'u beraber oynayabilecekler.

Tüm bu açıklamaların yanı sıra oyunda yapılacak olan bazı güncellemelere de değinildi. Yeni gelecek olan güncelleme ile birlikte oyundaki T-Rex, Maymun ve Kurt modellemelerinde bazı güncellemelere ve değişikliklere gidilecek. Ayrıca henüz açıklama yapılmayan yeni güncellemelerin de oyuna çok yakında ekleneceği belirtilmiş. Son olarak oyuna Evolution Event isimli bir etkinlikte 18 Aralık itibari ile gelmiş durumda. 

Ark: Survival Evolved'ın oyuncu sayısı açıklandı

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 21:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.12.2017 13:43
Modellemeler oyunda çok iyi fakat bu modellere güzel bir animasyon yapamıyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ark: Survival Evolved'ın oyuncu sayısı açıklandı
İlginizi Çekebilir