Arkane, Redfall için uzun ve detaylı bir video yayınladı

Alparslan Gürlek 19.08.2022 - 13:17
Arkane, yeni oyunları Redfall için birçok yeni detayı ve hedeflerini açıklayan uzun bir video yayınladı. Birçok soru işaretini ortadan kaldırıyor!

Bethesda Softworks çatısı altında yıllardır oyuncuların sevdiği oyunlar geliştiren Arkane, Redfall oyunu için de yeni ve uzun bir video yayınladı. Yapıma dair birçok detayın yer aldığı videoda stüdyo aynı zamanda oyunculara sunarken beklentilerini ve oyun ile ilgili hedeflerini de paylaştı. 

Redfall için detaylı bir video yayınlandı

Arkane Austin tarafından geliştirilen oyun hem FPS hem de RPG türlerinin bir birleşimi olarak karşımıza çıkacak. Aynı zamanda açık dünyasında hem tek başınıza hem de arkadaşlarınızla coop olarak oynayabileceksiniz. Aynı zamanda yayınlanan videoda bazı oynanış görüntülerini ve özellikle coop modu için güzel detaylara da ulaşıyoruz.

Oyunun kreatif direktörü Harvey Smith "Bu türde oyunlar yapmamızın nedeni, bu türde oyunlar oynamayı sevmemiz" diyerek Arkane stüdyosunun geliştirdiği oyunların türünün neden hep birbirine yakın olduğunu da böyle açıklıyor.

Bölge olarak Massachusetts'te geçen yapım, ortaya çıkan bir vampir kültünü konu alacak. Bu gizemli tayfanın detayları gün yüzüne çıkarken bir yandan da dört arkadaş vampir doğrayarak, yakarak, keserek biçerek ilerlenebilecek. Redfall'u geri almak için çıktığınız bu macerada karakterinizi kişiselleştirebileceksiniz. Özgün becerilerle kendi oyun tarzınıza daha uygun hale getirirken topladığınız silah ve cephanelerle de bu durumu destekleyebileceksiniz.

Arkane, Redfall için uzun ve detaylı bir video yayınladı

Ne yazık ki Mayıs ayında Redfall ve Starfield'ın çıkış tarihleri ertelenmişti. Redfall 2023'ün ilk yarısında Xbox Series X/S ve PC platformları için yayınlanacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Arkane, Redfall için uzun ve detaylı bir video yayınladı
İlginizi Çekebilir