Arslan: The Warriors of Legend’ın demosu Ps4’e geliyor

İsmet Ergül 4.12.2015 - 08:08
Arslan’ın savaşı daha yeni başlıyor
Omega Force’un geliştirdiği ve Koei Tecmo’nun piyasaya sürdüğü Arslan: The Warriors of Legend’ın PlayStation 4’e geldiğini önceki haberlerimizde bahsetmiştik. Oynanış olarak Dynasty Warriors, Samurai Warriors’a benzer bir oynanış sunan Arslan: The Warriors of Legend’ın PlayStation 4 demosu PlayStation Store’a eklenecek. Hiçbir ücret ödemeden ulaşabileceğiniz demoda Prens Arslan’ı  ve onun koruyucusu Daryun’u oynayabileceğiz.

Demonun 12 Ocak’ta PlayStation Store’a eklenmesi beklenirken, aynı zamanda da oyunun ilk bölümünden savaşları içereceği de düşünülüyor.  Oynayacağımız bu demoda karakterlerin kendine has silahlarını ve yetenekleri görerek, oynanışı hakkında da genel bir bilgi edineceğiz.

Aynı zamanda Koei Tecmo demoyla birlikte, Elam isimli karaktermiz ile savaş öncesine yemek yapabileceğimizi ve yaptığımız bu yemeklerin bizlere sağlık, kuvvet ve dayanıklılık gibi etkileri olacağından da bahsetti. Elam artık ne yaparsa onu yiyeceğiz. Arslan’ın da, benim de pek bir seçeneği yok ne yazık ki.

Arslan: The Warriors of Legend’ın PlayStation 4 ve Xbox One’a 9 Şubat 2016’a da gelmesi beklenirken, PlayStation 3’e ise sadece dijital olarak getirilecek.
Arslan: The Warriors of Legend’ın demosu Ps4’e geliyor
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 05:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Arslan: The Warriors of Legend’ın demosu Ps4’e geliyor
İlginizi Çekebilir