Artık oyunlarda Pixar kalitesinde grafiklere sahibiz

Furkan Güler 21.07.2017 - 11:46
Gerçek anlamda gerçekçi grafikler arıyorsanız, Kingdom Hearts 3 size istediğinizi verecek
Japonya'dan çıkan kaliteli yapımlar arasında yer edinen Kingdom Hearts serisinin üçüncü halkası geride bıraktığımız günlerde enfes bir sinematikle birlikte oyunculara duyurulmuştu. Toy Story (Oyuncak Hikayesi) evreninin ve karakterlerinin de oyuna dahil edildiği oyunun sahip olduğu oynanış mekaniklerini şimdilik bir kenara bırakalım.

Kingdom Hearts 3'ün başardığı ancak pek fazla oyuncunun göremediği grafikle kalitesinin, Pixar ile eş değer olduğunu tanıtım videosundan anlayabiliyoruz. Tabii ki bu hususta fotorelistik grafiklere sahip oyunları ayrı tutmamız gerekiyor. Crysis serisi, Horizon Zero Dawn, The Witcher 3: Wild Hunt veya Grand Theft Auto 5 gibi oyunlar, dünyalarını oyunculara daha iyi yansıtmak için gerçekçi grafikleri hedefliyor.

Artık oyunlarda Pixar kalitesinde grafiklere sahibiz
Kingdom Hearts 3'e baktığımızda ise animasyon tarzındaki grafiklerin ne kadar nefes kesici olduğunu görebiliyoruz. Gösterilen videonun Kingdom Hearts 3'e ait olduğunu bilmesek, Pixar animatörlerinin elinden çıktığına bile inanabilirdik. Keza karakter çizimleri açısından Tetsuya Nomura'nın ekibini tebrik etmek gerekiyor. Son söz olarak JRYO'lara karşı ilginiz varsa Kingdom Hearts serisine sahip olduğu karakterler ve grafikler yüzünden ön yargı ile yaklaşmamanızı öneriyorum. Sizi şaşırtacak senaryosu ve arka planda oluşturduğu temelleri sağlam hikayesi sayesinde başında eğlenceli dakikalar geçirebileceğiniz konusunda emin olabilirsiniz.

Aşağıda yer alan videoda ise Toy Story 2 oyununun PlayStation 1 üzerinde nasıl gözüktüğünü inceleyebilirsiniz. Aynı dünyanın 3 nesil sonra bambaşka bir şekilde gözükeceğine Kingdom Hearts 3'te şahit olacağız.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2017 19:20
Fragmanı izlediğimde ilk dikatimi çeken grafikler oldu. Çok güzel duruyor herşey. Birde gidebilecekleri birçok disney evrenini düşününce ...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Artık oyunlarda Pixar kalitesinde grafiklere sahibiz
İlginizi Çekebilir