Artık yepyeni bir TERA dönemi

Murat Halilbeyoğlu 5.02.2013 - 17:45
Yeni oyuncuları neler bekliyor?
Ve TERA artık Avrupa üzerinden ücretsiz oynanabilir durumda.

TERA: Rising adlı ile oluşturulan bu yeni model ile yeni bir zindan, Crucible of Flame ve Champions’ Skyring 3 vs 3 arenası geliyor.

The Crucible of Flame'de oyuncular yaratıklara ve Boss'lara karşı savaşırken  farklı zorluk derecelerinde rank'li bölümlerde mücadele edecek. Yeni Boss the Cyclops da burada yer alacak. Zindanda ayrıca mini oyunlar da olacak.

Artık yepyeni bir TERA dönemi
Champions’ Skyring'de ise 3vs3 savaşın kazananları Killing Spree Credits ile ödüllendirilecek ve bu krediler özel PvP techizatları almanızı sağlayacak. En üst seviye oyuncular ayrıca güçlü bir yetenek alacaklar. Bu bölümde izleyici (spectator) modu da bulunacak.

Oyunda iki farklı kullanıcı türü olacak: Free Users ve Veterans. Free Users kullanıcıları oyundaki tüm içeriğe sahip olurken Veteran kullanıcıları sadece oyun F2P olmadan önce TERA'yı satın almış kişiler olacak. Dolayısı ile onlara biraz "kıyak" geçilecek. TERA Club'a üye olanlar ise yeni bir mount ve günlük olarak değişen boost'lar, farklı scroll'lar ve daha pek çok şey kazanacak.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 20:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Artık yepyeni bir TERA dönemi
İlginizi Çekebilir