Ashes of Creation'dan UnderRealm'i tanıtan harika bir video geldi

Hakan Hervenik 25.01.2018 - 01:23
Oyunun atmosferi gerçekten büyüleyici.

Intrepid Studios bugün yayınladığı videoda, yeni oyunları Ashes of Creation'ın UnderRealm isimli bölgesini gösterdi.. Hayran bırakan manzaralara sahip olan video, oyunun Alpha sürümünden alınmış. MMORPG oyuncularının dikkatini bir hayli çeken oyun yayınlanan videoları ile büyülemeye devam ediyor. Oyuncuların belirli seviyeler arasında ziyaret edeceği UnderRealm'i aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Ashes of Creation'dan harika UnderRealm tanıtım videosu

Açık dünya MMORPG oyunu olan Ashes of Creation, geliştirilebilen ve oyuncular tarafından yönetebilen bir köy içeren, değişken mevsimlere ve çevreye sahip bir oyun. Dinamik bir etkinlik sistemi bulunduran oyun, oyuncuların dövüştüğü yaratıkları kontrol etmenize bile izin veriyor. Ashes of Creation, kesinlikle dikkat çeken ve değişik fikirlere sahip olan bir oyun olacak. Kickstarter kampanyalarında hedefleri $750,000'iken, tam tamına $3,271,809 bağış toplamayı başaran Intrepid, Ashes of Creation oyunlarına karşı büyük bir ilgi le karşılaştı. Oyunun küçük bir kısmını Kickstarter'da sergileyen, buna rağmen 19,576 bağışçıdan bu yüksek miktarı toplaması bizce de etkileyici.

Aralık 2018'de PC'ye çıkması beklenen Ashes of Creation'ın yayınlanan videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 20:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2018 03:29
Videolar sakın sizi yanıltmasın. Büyüleyici falan değil. Oyunla alakası yok. Çıktığında ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ashes of Creation'dan harika bir video geldi
İlginizi Çekebilir