Assassin’s Creed: Origins yeni nesil güncellemesi alacak

Atıf Doğan Özcan 19.05.2022 - 23:13
Geçtiğimiz sene Ubisoft Assassin’s Creed: Origins yeni nesil güncellemesi geleceğini açıklamıştı. Görünüşe göre beklenen an geliyor.

Ubisoft’un Assassin’s Creed: Origins yeni nesil güncellemesi duyurusundan sonra meraklı bir bekleyiş başlamıştı zaten. Yeni nesil konsollarda bazı optimizasyon sorunları çıkmaya başlayınca oyuncular güncelleme taleplerini sosyal medya üzerinden iletmişlerdi geliştiriciye. Çok fazla zaman geçmeden yeni bir duyum geldi ve o da güncelleme için artık çok az kaldığı yönünde.

Assassin’s Creed: Origins yeni nesil güncellemesi an meselesi

Assassin’s Creed: Origins. Ubisoft’un uzun süredir devam eden aksiyon macera türü oyunlarından birisi. 2015 yılında çıkan Syndicate’in tam 2 yıl sonrasında piyasaya çıkan Origins serinin diğer oyunlarına geçişin ilk adımı oldu. Çok güzel ve büyük bir açık Dünya’ya sahip olan oyun yeni konsollarda sorun yaşayınca geliştirici geçen sene Assassin’s Creed: Origins yeni nesil güncellemesi sözü vermişti.

Assassin’s Creed: Origins yeni nesil güncellemesi alacak

Verilen bu sözün üzerinden çok fazla zaman geçmeden çalışmalara hemen başladı Ubisoft ekibi. PlayStation 5 ve Xbox Series X|S konsollarda saniye başına görüntülemeyi 60 kareye çıkartacak bir performans yaması geliyor. Artık yeni nesil konsol kullanıcıları Assasin’s Creed Origins’i 60 FPS oynayabilecekler.

60 FPS görüntü kalitesi geliyor

Yama şu an için geliştirme aşamasında olduğundan dolayı tam olarak ne zaman çıkacağı netlik kazanmadı ancak oyuncular sabırsızlıkla yamanın geleceği günü bekliyorlar. Daha önce Ubisoft, Assassin’s Creed Odyssey için performans geliştirme içiren bir yama yayınlamıştı işte bu yamadan sonra serinin hayranlardı benzer bir yamanın Origins için de gelmesi talebinde bulundular ve sonrasında Ubisoft bu iş için kolları sıvadı.

PlayStation Game Size olarak bilinen bir twitter hesabı yaptığı paylaşımda, Assasins’s Creed Origins 1.60 yamasının PlayStation Network veri tabanına eklendiğini ve yamanın içinde yer alan notta “PlayStation 5 konsolunda daha yüksek kare hızı etkinleştirildi” yazdığını belirti. Aynı paylaşımda yamanın 24-25 Mayıs tarihinde yayınlanacağı bilgisini verdi.

Biliyorsunuz geçtiğimiz ay Microsoft, Assassin’s Creed Origins ve For Honor: Marching Fire Edition’ın iki ay içinde Game Pass‘e geleceğini duyurmuştu. İşte bu haberden sonra geçiş işlemi olana kadar yeni nesil konsollara beklenen güncelleme gelir diye tahmin ediliyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 16:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mejnun
Mejnun 20.05.2022 13:55
Şu Far Cry 5-e çıkarsınlar yeni nesil güncelleme. PS5 de devam edeyim dedim 60fps verir diye. 25 fps sanki. Gözlerim bozulacaktı.
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2022 08:41
Sende ps 5 yok ki
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2022 20:07
Konsol kullanıcıları daha yeni mi kullanacak 60fps te bu oyunu vay anasını....
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2022 00:33
2007 yılında çıkan ilk Assassin's Creed oyunundan, tam 2 yıl sonrasında piyasaya çıkan ikinci oyundan, tam 3 yıl sonrasında piyasaya çıkan üçüncü oyundan, tam 1 yıl sonra piyasaya çıkan dördüncü oyundan, tam 1 yıl sonra çıkan Unity oyunundan....
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin’s Creed: Origins yeni nesil güncellemesi alacak
İlginizi Çekebilir