İlk Modern Warfare oyunu 14 milyondan fazla, ilk Assassin's Creed oyunu da 8 milyondan fazla satarak geçtiğimiz yılın en kârlı yapımları arasında yer almışlardı. Doğal olarak bu sebeple de bu yılki performansları merakla bekleniyordu.
Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen Modern Warfare 2, bir günde 4.7 milyon satarak inanılmaz bir başarı elde etmişti. Bugün ise Assassin's Creed 2'nin bir haftalık satış rakamı açıklandı ve 1.6 milyon sattığı duyuruldu. Görünüşe göre Ubisoft, Infinity Ward'un başarısına yaklaşamadı, ama ilk suikastçı oyununda sağladığı başarıyı, devam yapımında sürdürmeyi bildi.
Kaynak: www.vg247.com
Yorumlar (6)
Bi de vurulunca ekranda kanların çıkması ve o sesler çok dehşet bi şey
Mw2 ve MW1 ikisi de sürükleyici oyunlar tek eksikleri singleri kısa.Fakat bunun yanında bu başarılarının tek sırrı da multiplayerları değil.Karakterlere verdikleri önemdir.Ghost mac tavish captain price bunlar oyuncuları heyecanlandırdı ve ardından da iyi reklam ile bu başarı geldi.Ayrıca AC1 ve AC2 de çok güzel oyunlar ama tek sıkıntısı seneryolar bazen tekrarlıyo ve oyuncu bazı yerlerde ne yapacağını anlayamayınca da sinirlenip oyundan beziyo.Bir de AC serisinin sistem gereksinimleri çok yüksek olduğu için herkes kolay kolay bilgisyarına yükleyemiyor.
bence mw2 yi geçemezler. bu arada ac2 pc ye ne zaman çıkacak haberi olan var mı?
01.57.22 modern warfare 2 yi oynada bari öyle konuş. grafikler "asrın oyunu "diye lanse edilen killzone 2 den 100 kat daha iyidir. counter strike ile kıyaslama yapmana cevap bile vermiyorum.takıl sen öyle.
MW2 mi oyundan ötesi :D Ya bi bırakın öyle basit berbat bir oyun hayatımda oynamadım adamlar daha günümüz teknolojisine ayak uyduramıyor hala 4 sene öncesinin grafikleri ve fizikleri mevcuttu oyunda resmen Counter Strike'ı alıp cilalamışlar önümüze koymuşlar gibiydi, oynanışı falanda hala basit hep aynı. Ac 2 için söyenebilecek tek söz var sanatsal çalışma olmuş aldığı notlarıda hakediyor, MW2 sadece oyunculardan ve Gamespot'tan aldığı notu hakediyor bence berbat bir oyundu.
activison,ubisoft gibi ne inceleyenlerle anlaşmış nede başka bişi yapmıştır.assasin creed 2 nin daha fazla reklamı yapılmıştır.buna rağmen iyi olan yani modern warfare 2 kazanmıştır.assasin creed 2 de 30 saat oyun süresi yok.tıpkı assasin creed 1 in 45 saat oyun süresi olmadığı gibi.1. oyunu 45 saatte bitirmiştim.oyun uzun olduğu içinmi? hayır aynı görev den 50 kere yaptığımız için,yoksa senaryo olayı olsa 2 saatlik hikaye bile yok assasin creed 1 ve 2 de.