Assassin's Creed 3'e her ay yeni içerik eklenecek

Furkan İlbay 4.09.2012 - 09:59
Connor'u çabuk unutamayacağız anlaşılan...
Ubisoft bizlere Connor'un hikayesinin, yani Assassin's Creed 3'ün tekli oyuncu modundan içerikler sunmaya devam ederken, çoklu-oyuncu modu hakkında pek bir bilgimiz yoktu. Ta ki bugüne kadar.

Joystiq'in yazdığı bir makaleyle, neredeyse içimize su serpti Ubisoft. Assassin's Creed 3'ün çoklu-oyuncu geliştiricisi Ubisoft Annecy Stüdyoları, oyunun çoklu-oyuncu kısmına önceki oyunlardan çok daha fazla önem vereceklerini söylüyor. Ve bunu sadece söz olsun diye değil, gerçekten önemsediği için söylüyor.

Assassin's Creed 3'e her ay yeni içerik eklenecek
AC 3'ün çoklu-oyuncu modunda, Ubisoft oyunculara, her ay oynanacak yeni oyunlar ve yepyeni içerikler sunuyor. Ve bundan da Ubisoft Annecy Stüdyoları Şefi Damien Kieken bu şekilde bahsediyor: "Oyunda ilerleyip karakterinizin seviyesini rttırdıkça, bu dosya ve videolara ulaşacaksınız. Her ay, oynayıp bitirecek yeni oyunlarınız olacak ve bu oyunları tamamladıkça, hikayenin devam edişine tanıklık edeceksiniz."

Ayrıca söylenenlerin bir tarafı da çoklu oyuncu oynanışında, çevresel etmenlerin diğer oyunlara göre daha etkili olacağı konusunda. Örnek olarak, ani yağmurlar ya da fırtınalar gibi, belirsiz ortaya çıkan şeyler görevlerin gidişatını aniden etkileyebilecekmiş. Bakalım ikinci oyunla zirveye çıkıp, Brotherhood ve Revelations ile kimine göre o tadı veremeyen Assassin's Creed serisi, üç yıldır geliştirilme aşamasında olan ve bizlere Connor'ın hikayesini anlatacak olan oyunu Assassin's Creed 3 ile beklenenleri verebilecek mi... Siz ne dersiniz?
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 15:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed 3'e her ay yeni içerik eklenecek
İlginizi Çekebilir