
Brotherhood, sadece Avrupa'da ilk hafta 1 milyon satmayı başardı. Tüm Assassin's Creed serisi ise 20 milyonu geçti. Bu arada 2011 yılı için büyük bir Assassin's Creed oyununu onaylandı. Ubisoft tabiki altın yumurtlayan tavuğu kesmez.
Ubisoft'un kasası doluyor

Yorumlar (6)
Pcye geç çıkmasının sebebi ubisoft firmasının korsan piyasaya karşı çok çırpınması.Oyunu önce ps3 ve xboxa sürüp pcden gelecek olan zararı kapatıyor böylece.
UBI'nin PC'ye bir çeşit gıcığı filan olsa gerek, Neden ama NEden????
2. oyunu tüm konsollara aynı anda çıkartan ubisoftun bu oyunda neden bu kadar kısıtlı kaldığını anlamış değilim... bir de aklıma takılan diğer soruda şu..oyunların optimizasyonu neden bu kadar çileli..Örn:GTA IV.. Vakti zamanında Cevat Yerli Crysis'i kısaca; ''xbox ve ps3 kaldırmaz''diyerek o konsollara çıkartmazken..fifa11 içinde EA sports yetkilileri PC kaldırmaz v.s tarzı cümleler kuruyor olay nedir..?
baya güzel bir oyun,okadar sattığına şaşırmadım
ah bide pc'de ertelenmese
süper bi oyun