Assassin's Creed Valhalla, 'Discovery Tour' güncellemesi alıyor

Eren Eroğlu 20.09.2021 - 19:07
Assassin's Creed Origins ve Odyssey gibi, Assassin's Creed Valhalla'da 19 Ekim'de bir 'Discovery Tour' güncellemesi alıyor.

Yeni Assassin's Creed oyunlarının 'Discovery Tour' özelliği; oyuncuların, rahat rahat dönemin atmosferini ve tarihsel olaylarını keşfetmelerini sağlayan, yarı eğitici bir mod olarak karşımıza çıkıyor. Başlangıçta Assassin's Creed Origins için geliştirilen ve popülerliği ile birlikte Odyssey'e de eklenilen özelliğin, Assassin's Creed Valhalla'ya da geleceği doğrulanmıştı. Discovery Tour: Viking Age'in çıkış tarihi; 19 Ekim 2021.

Assassin's Creed Valhalla, 'Discovery Tour' güncellemesi alıyor

Ubisoft tarafı, eklenecek olan keşif turu hakkında, ''Viking dönemine ışık tutarken; oyuncuların, dönemin tarihi ve gelenekleri hakkında daha fazla keşfetmelerini sağlayacak. Tarihçiler ve arkeologlar ile yakın iş birliği içerisinde tasarlanmış olan bu şiddet içermeyen, etkileşimli öğrenme deneyimi, dokuzuncu yüzyılın Norveç ve İngiltere'deki Viking dönemine ilgi çekici bir derin dalış deneyimi sunuyor'' şeklinde bir açıklama da yapmış bulunuyor.

Assassin's Creed Valhalla, 'Discovery Tour' güncellemesi alıyor

Ubisoft'un Assassin's Creed Valhalla için hazırlamış olduğu keşif turu, Origins ve Odyssey'in aksine, rehber içermeyecek. Oyuncuların, oyun dünyasındaki bir karakteri kontrol edeceği ve çeşitli görevleri tamamlarken, tarihi deneyimi tadacakları belirtiliyor. Ayrıca; Valhalla'nın keşif turu, Assassin's Creed Valhalla'nın sahipleri için ücretsiz olacak. Eğer asıl oyuna sahip değilseniz, 20$ fiyat etiketi ile birlikte ayrı bir şekilde satın alabileceğiniz özellik, 19 Ekim 2021'de PC için (Konsollar için erken 2022 tarihi belirtiliyor) piyasaya sürülecek.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2021 20:12
neredeyse tüm AC oyunlarına sahibim fakat sonradan satın alıp pişman olduğum tek oyun maalesef bu oyun oldu. gerçekten çok sıkıcı %35 civarında ilerlemem mevcut ama o kadar sıkıcı ki sildim.
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2021 22:22
Ben çok sıkılmadım ama gezip, keşfedilecek mekan olarak çok da bi numara yoktu. Düşük levelle tüm adayı gezip açmak mümkündü. En kuzey ve en güneyde güzel manzaralar var.

Ama ne yalan söylüyüm bir Odyssey gibi değildi. Odyssey çok canlı ve büyüktü, mekanlar da daha mitolojik ve şiirseldi.
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2021 21:58
Origins'den sonrasi Assasin hissi vermiyor.
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2021 20:51
Senle hem fikirim. Bu kadar sıkıldığım başk AC oyunu olmadı sanırsam. Birde oyun medyası öve öve bitirememişti. Zorda olsa bitirdim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Valhalla, 'Discovery Tour' güncellemesi alıyor
İlginizi Çekebilir