Assassin's Creed Valhalla: Tombs of the Fallen çıktı

Ersin Kılıç 10.11.2021 - 11:04
Yayınlanan yeni güncelleme ile birlikte Assassin's Creed Valhalla için yeni içerikler ve etkinlikler oyuncuları bekliyor

Assassin's Creed Valhalla için yeni içerikler gelmeye devam ediyor. Ubisoft bildiğiniz gibi serinin yeni oyunu için bu yılı es geçmiş ve Assassin's Creed Valhalla için içerik çıkartmaya devam edeceklerini duyurmuştu. İşte bu içerikler arasında yer alan Oskoreia sezonu ve Tombs of the Fallen içerikleri yayınlandı. Firmanın yaptığı açıklama ve detaylar şu şekilde;

Assassin's Creed Valhalla: Tombs of the Fallen çıktı

Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla'da dördüncü sezonun ücretsiz olarak yayımlandığını duyurdu. Hasat mevsimi, Oskoreia Festivali’ni ve ölülerin ruhlarının yükselerek yaşayanlar arasındaki zayıfları vahşice avladığı Odin'in Vahşi Avı’nın başlangıcını işaret eder. Oyuncular, Ravensthorpe'u bu korkunç tehdide karşı savunmak ve Kuzgun Klanı’nın kolay bir av olmadığını kanıtlamak zorunda kalacak.

Bu ücretsiz, sınırlı süreli etkinlikte oyuncular, bir sürü ödül kazanmak için yeni etkinlikler ve görevler bulacaklar. Oskoreia Festivali, 11 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında sürecek. Oyuncular, Oskoreia Festivali'ne katılmak için İngiltere'ye ulaşmalı ve ilk iki hikâye bölümünden birini (Grantebridgescire veya Ledecestrescire) tamamlamalı ve 2. seviyede bir yerleşim alanına sahip olmalıdır.  

Oskoreia Festivali'nde oyuncular tekrar oynanabilir üç etkinliğe katılacaklar: okçuluk, binicilik ve ruhlara karşı yeni bir turnuva. Turnuvada oyuncular tehlikenin ortasına atılacaklar. Eğitimli savaşçılardan vahşi canavarlara kadar çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalan oyuncuların, savaş becerilerini en üst düzeyde test etmek için daha zorlu seviyeleri açmaları gerekecek. Okçuluk yarışması, oyuncuların ilerlemesini etkileyecek ve en yüksek puana ulaşmalarını zorlaştıracak yeni eklenen dostane hedeflerle geri dönüyor. Ek olarak, Oskoreia'nın şenlikleri sırasında yeni görevler, oyuncuları Mad Monk ile tanıştıracak ve oyuncular eski bir savaşçının gizemini çözecek.

Assassin's Creed Valhalla: Tombs of the Fallen çıktı

Macera cesur olanları çağırıyor ve cevaplayacak olanlar, yepyeni Tombs of the Fallen’ı bulacaklar. İngiltere'nin dört bir köşesindeki bu genişleyen zindanlar, oyuncuların yerleşim alanlarını açtığı andan itibaren, hepsini araştırıp bulma kabiliyetlerinin yanı sıra başka hiçbir ön koşula ihtiyaç duymadan erişilebilir olacak. Oyuncular, 9 Kasım'dan itibaren bu unutulmuş mezarları ücretsiz olarak ziyaret edebilecekler.

Son olarak 10 Kasım'da Assassin's Creed Valhalla, Özel Etkinlik Mücadeleleri ve zarif yeni tek elle kullanılan kılıç Valravn's Claw ve özel bir tek boynuzlu at bineği gibi heyecan verici ödüllerle oyunun birinci yıl dönümünü kutluyor.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 13:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2021 12:08
Tomb Raider esintileri...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 12.11.2021 07:23
Iyi tamam oyuna içerik çıkıyorda. Her biri git şurayı ele geçir olmasa bari. Daha önceki DLC lerim tam oynamayadik hepsini bu ne hız Ubisoft yetişemiyoruz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.11.2021 23:01
Bu oyunu daha bugün aldım ps 4 versiyonu , güncelleme var 50 gb kadar onu bekliyorum da ne yapayım nerden nasıl başlayayım oynamış bitirmiş arkadaşlar ufak tefek tüyolar verirse (:
MK Okuru
MK Okuru 11.11.2021 12:41
Gizlilikle ilgili bir iki yetenek var. O yetenekleri alıp düşük levelle bile istediğin yerde istediğin her şeyi kesebilirsin (özel bir grup mini boss hariç), tüm silah, materyal ve zırhlara ulaşabilirsin.

Ama bazı özel şeyler için köyünü geliştirmen lazım.
MK Okuru
MK Okuru 11.11.2021 07:27
Eyvallah ama demek istediğim oyunun ana hikayesi bile uzun diyorlar bayıyor demişler DLC yok bir de bende kutulu drake versiyonu olmadi yayıla yayıla gezineyim etrafta (:
MK Okuru
MK Okuru 10.11.2021 23:26
henüz oynamadım ama genel olarak dlclerin çıkış tarihine göre oynayabilirsin.bunuda ufak bir wiki araştırmasıyla yapabilirsin.eğer daha detaylı bilgiye sahipsen mesela rise of tomb raider oynuyorsun diyelim,oyunuda yüzde 40 bitirdin.baba yaga dlc sini oynayabilirsin misal
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Valhalla: Tombs of the Fallen çıktı
İlginizi Çekebilir