Fantastik ögelere sahip korsan oyunu Atlas için video yayımlandı

Korhan ONUK 7.12.2018 - 07:56
Oyun yakında erken erişimde olacak.

ARK: Survival Evolved'un geliştiricilerinden yeni bir oyun geliyor. Atlas ismi verilen oyun, The Game Awards 2018 töreninde bir video ile gösterildi. 

Korsanlar, ejderhalar ve açık deniz Atlas'ta bir araya geliyor

Ark: Survival Evolved'un geliştiricisinin yeni oyunu Atlas'tan yeni bir video yayımlandı. Atlas, açık dünya bir MMO hayatta kalma oyunu olacak. Oyun; birçok farklı temayı bir araya getirecek.

Atlas'ın videosuna göre oyunda birçok farklı şey başımıza gelecek. Devasa köpek balığı saldırılarından, korsan gemilerine hatta ejderhalara kadar birçok olay oyunda yer alacak. Oyuncular oyunun su altı dünyasını dalış yaparak keşfedebilecekler.

Atlas, 13 Aralık 2018 tarihinde PC üzerinden erken erişime açılacak. Oyunun Xbox One için çıkış yapacağı da belirtilenler arasında, ancak çıkış tarihi şu an belli değil. PlayStation 4 sürümü ise şu an için duyurulmadı.

Atlas, oldukça güzel bir deneyim sunacak gibi duruyor. Umarız oyun Ark: Survival Evolved'un sahip olduğu optimizasyon problemlerine sahip olmaz ve Sea of Thieves'in hatalarını yapmaz. Siz farklı temaların harmanlandığı bu yeni oyun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Atlas; korsan, ejderha ve gemi savaşlarını bir araya getirecek
İlginizi Çekebilir