Attack on Titan Final Season Part 2 için bir görsel yayınlandı

Ersin Kılıç 28.06.2021 - 15:46
Son sezonu ikiye bölünen Attack on Titan animesinin Final Season Part 2 kısmı için yeni bir görsel yayınlandı.

Attack on Titan Final Season Part 2 için artık geri sayım başladı ve son sezonun bu ikinci yarısı için yeni bir görsel yayınlandı. Attack on Titan (Shingeki no Kyojin) animesi her sezonu ile konuşulmayı başaran nadir serilerden birisi. Geçtiğimiz aylarda yayınlanan son sezonun ilk kısmıyla da bu geleneği sürdürdü ve inişli çıkışlı olayları ile izleyenleri ekran başına kilitledi diyebiliriz. Yine benzer bir tempo ile ilerleyecek olan son sezon ikinci kısım görselinde ise oldukça önemli bir sahneye yer verildiğini görüyoruz.

Attack on Titan Final Season Part 2 için bir görsel yayınlandı

Öncelikle haberin devamının anime serisinde güncel olmayanlar için spoiler niteliğinde olacağını belirtelim. 

Serinin 4. ve final sezonunun ikiye bölüneceği daha önce açıklanmıştı. Nitekim mart ayında yayınlanan 4.sezon 16. bölüm ile birlikte ilk kısmı geride bıraktık. İkinci kısım ise net bir tarih verilmese de sene sonuna doğru yayında olacak. Bu 2.kısım için yayınlanan görsele baktığımızda ise Eren'in Ymir Fritz ile olan karşılaşmasına yer verildiğini görüyoruz. İlgili görsel serinin "Condemnation" isimli 76. bölümünden alınmış. Anime takipçileri zaten bu iki karakteri de daha önce görmüştü. Fakat bu sahnenin manga okuyucuları için ne anlama geldiğini burada tabi ki spoiler olmaması açısından söylemeyeceğim.

Attack on Titan Final Season Part 2 için bir görsel yayınlandı

İlk olarak 2009 yılında başlayan Attack on Titan mangası geçtiğimiz Nisan ayında sona ermiş ve "Toward the Tree on That Hill" bölümü ile birlikte final yapmıştı. Manga okuyucuları anime serisinde hangi olayların kendilerini beklediğini doğal olarak biliyor. Bazı yönlerden hayal kırıklığı yaratsa da manganın genel olarak tatmin edici bir şekilde final yaptığını da söyleyebiliriz. Bu sahnelerin anime versiyonunu izlemek ise eminim çok daha keyifli olacaktır. 

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.07.2021 10:51
mangasını okumadım ama animesi %95 filler bölümlerden oluşuyordu. o kadar güzel ve ilgi çekici hikayesi olan bir animeden sıkıldığım için çok üzülmüştüm.
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2021 00:04
Bir tane dahi filler bölüm yok animede. Fakat ilk sezondan bahsediyorsan mangaya kıyasla uzatılmış sahneler var ama yine filler değil. Onun dışında her şey de hikaye ile bağlantılı ve ilerleyen sezonlar daha akıcı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2021 02:48
Şu "son sezonu 2 ye bölmek" kadar adice hareketi nasıl yedirebiliyorlar anlamıyorum gerçekten. Sanki ellerinde anlata anlata bitiremeyecekleri devasa bir külliyat var.
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2021 14:30
İnsanların seriyi bitirmek için ne kadar çalıştığından haberi olmayan, kıçını devirip yatarak "ay bu da olmamış fln yha" diye yorum yapan biri elbette bunu adice bulabilir. İzleyicinin kapasitesi düştükçe elbette 'adice' demek işlerine gelecektir.
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2021 14:44
Animeler nasıl yapılır, ne kadar sürede yapılır, anime yapımına hangi süreçte başlanılır bir araştırmanı tavsiye ederim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2021 23:52
Manganin sonundan sonra malesef tum heyecanim kacti, bence orta seker degil derin analiz yaparsaniz yada analiz videolarini izlerseniz bayagi bayagi bayagi sacma bir son oldugunu goruyorsunuz... neyse umarim Anime'de biraz degisiklige giderler... son 3 chapter'a kadar basyapit diyebiliriz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2021 22:21
Manganın son üç bölümü inanılmaz hayal kırıklığı yaratmıştı bende. Yine de heyecanla bekliyorum ikinci kısmı.

------------------------------------

Katılıyorum, sonu bence de daha iyi ve vurucu olabilirdi ama biraz orta şeker bitirmeyi tercih etmiş mangaka.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2021 18:10
Ersin hocam anime izlemeyi seviyorsunuz galiba? Son zamanlarda haberlerini birkaç haberiniz ilgimi çekti.

---------------------------------------

Eskiden daha çok takip ederdim ama şu sıralar sadece çok sivriler yapımları takip ediyorum :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Attack on Titan Final Season Part 2 için bir görsel yayınlandı
İlginizi Çekebilir