Avatar'ın devam filmlerinden dört yeni görsel yayınlandı

Furkan Güler 8.01.2020 - 14:11
Yeni bir yaratıkla daha karşı karşıyayız.

Filmlerinde görselliğe verdiği önemle tanınan ve dünya genelinde adından söz ettirmeyi başaran James Cameron, bu sıralar yeni Avatar filmleri üzerinde çalışıyor. Yeni Zelanda'da çekimleri devam eden yeni filmden dört yeni görsel yayınlandı. Avatar'ın resmi Twitter hesabından yayınlanan görsellerde yeni hikayenin sadece Pandora gezegeninde geçmeyeceği belirtiliyor. Yeni filmlere ait konsept tasarımları yayınlayan yapımcılar, devam filmlerini bekleyenlerini oldukça heyecanlandırdı. Diğer bir yandan yayınlanan bir fotoğrafta ilk filmde görmediğimiz bir yaratığın bulunması da göze çarpan ilk unsur oldu.

Avatar'ın devam filmlerinden dört yeni görsel yayınlandı

Karakterlerin bağ kurabildiği yeni bir yaratığı gösteren görselde muhtemelen karakterlerimiz denizde gitmek için hiç görmediğimiz bir canlıyla bağ kuracak. Son olarak James Cameron'un geçtiğimiz günlerde serinin yapımcılarıyla ters düştüğünü de belirtelim. Çekilen bazı sahneleri yeniden çekme kararı alan Cameron, bu izni yapımcılardan alamamıştı. Son durum ne olacak bilmiyoruz ancak Cameron sevmediği sahneleri mutlaka yeniden çekeceğini belirtmişti. Filmin gecikmesinden korkan yapımcılar ise Cameron'a büyük bir bütçe ayırmış durumdalar. 2021 yılında geri döneceği açıklanan Avatar'ı oldukça merak ediyoruz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.01.2020 16:16
Ya ilki neydiki bu ne olsun. Yüz yıldır izlediğimiz senaryoların atnı işte.
KARTALIZMA
KARTALIZMA 15.01.2020 09:45
İlki teknik açıdan görsel olarak tam bir baş yapıttı. Sinema tarihinde devrim yaptı. Avatar'dan önceki filmler ve sonraki filmler olarak ikiye ayrıldı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.01.2020 09:17
Devam filmi olması için çok gecikmedi mi sizce de?şiçdi star warsçılar köpürecek hemen ama bence Avatar'ın devamı için çok gecikmiş bir proje.Bir de tamamen cgi olduğunu düşününce niye bu kadar erteleme olduğunu anlamak güç. Gişeyi yine kırıp geçirecek tabi artık herkes merak eder gider tabiki
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.01.2020 21:21
En üstteki görselde ki kuş, tıpkı Akıncı İHA'ya benziyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avatar'ın devam filmlerinden dört yeni görsel yayınlandı
İlginizi Çekebilir