Avengers: Endgame'de Hulk ve Thanos neden dövüşmedi?

Furkan Güler 6.08.2019 - 11:15
Filmin senaristi açıkladı.

Avengers Endgame'le birlikte izleyenlerine güzel bir seyir zevki sunan Marvel yapımcıları, yaklaşık 10 yıllık bir hikayenin sonunu getirdi. Yıllardır beklediğimiz Thanos'un ortaya çıkışını Infinity War ile gösteren yapımcılar, filmin başında Thanos ve Hulk karakterinin kapışmasını gösterdi. Thanos'a karşı kaybeden Hulk'un, Avengers Endgame'de tekrar Thanos'a kafa tutacağı düşünülüyordu. Şimdi ise bu kapışmanın neden gerçekleşmediği açıklandı. Filmin senaristi Stephen McFeely, bu durumu Hulk'un daha zeki olmasına bağlıyor. Zeki Hulk'un, hırs uğruna Thanos'la kapışmasının gereksiz olacağını düşünen senaristler, bu yüzden bu durumu ekrana taşımamış.

Avengers: Endgame'de Hulk ve Thanos neden dövüşmedi?

Diğer bir yandan uzunluğuyla, izleyenlerini her yönden memnun eden Endgame'den sonra MCU'da neler yaşanacağı merak ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen SDCC'de, MCU'nun geleceğine dair ne olacağının sinyallerini veren yapımcı Kevin Feige, yeni filmleri duyurmuştu. Yeni duyurulan filmlerle birlikte Marvel sinematik evreninin hikayesi tekrar şekillenecek. 2020 yılı itibariyle başlayacak olan yeni Marvel dizileri de hayranları tarafından merakla bekleniyor. Peki siz yeni dizi ve filmler için heyecanlı mısınız?

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
oXelight
oXelight 8.08.2019 21:22
Açıkçası Infinity war daha iyiydi. Artı olarak Hulk zekide Thanos'la kapışanlar gerizekalı mı?!
r.i.p.
r.i.p. 17.08.2019 00:12
gücünü kontrol edebilen bir hulk gücü sınırsız hani.
Kalan Karakter: 300 Gönder
r.i.p.
r.i.p. 17.08.2019 00:10
infinity war her şeyin mantık bağlantısını kurmuştu ama bu film bunu yapamadı doctor strange gitmiş orada suyun gelmesini engelliyor, hulk hiç yoktu, thor zaten thanos karşısında kazanacak güçteydi 5 taş bile kurtaramıyorken taşları olmadan o kadar adamı hakladı thanos, captain marvel demir adamın bulunduğu gemiyi dünyaya resmen ışınlıyor muazzam bir güce sahip değil mi bu kadın ama dünyaya gelirken yavaş yavaş gemiye giriyor orası mantıksız zaten ne kadar güçlü olsada hızlıca gemiye dalmadığı sürece parçalaması imkansız alttan girip üstten çıkıyor aşağıya falan bakıyor havalı bir sahne hazırlamaya çalışmışlar ama olmamış birden bire gemiye dalsana herkes neye uğradığını şaşırsın seyirciyide gaza getir thanos captain marvel ablayıda tokatlıyor bariz güç dengesi kurmaya çalışmışlar captain marvel eldiveni alıyor örümcek adam oradan nasıl geçeceksin falan diyor arkadan diğer kızlar geliyor nedense hepsi kız, bu konuda dc ile aralarında savaş var (thanos kafa atıyor falan superman vs wonder woman sahnesi tek fark captain marvel bunda kazanırken wonder woman o filmde yeniliyordu) lan kaptan marvel'sın sen captain marvel onun bunun yardımına ne ihtiyaç duyuyon hani en güçlü kahraman yok eldivenin taşınması zaten komedi sanki amerikan futbolu oynuyorlar dizinin komik sahneleri güzeldi time travel sahnesi falan hulk araba ile asgard'a gidiyor falan güzel sahneler vardı şu geçmişe gidip taşları topladıkları sahneler hepsi çok güzeldi ama son savaş sahnesi tam fiyasko özellikle captain america asansör sahnesi eritti beni çok süper kahraman filminin müptelası değilim ama bu filmden beklentim daha büyüktü bilmiyorum daha iyi olabilirdi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2019 00:31
end game çok kötüydü infinity warla yükselttiği nabzı tamamıyla düşürdü
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2019 09:46
ne alaka. diger dovusenler aptal mı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2019 18:18
Gercekden bir kişi de delikanlı gibi çıkıp end game in çok kotu olduğunu şu açıdan dram havasında bir film geçmişe gitmeler falan Dr strange lokiye yaptığı gibi sürekli düşseydi falan saçmalık dolu olduğunu heryerde portal açılıp herkesin savaşmaya gelmesi falan gercekden çok kötüydü kral çıplak yaw
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers: Endgame'de Hulk ve Thanos neden dövüşmedi?
İlginizi Çekebilir