Avengers'ın Geleceği Şekilleniyor

Murat Olcan 25.10.2023 - 21:26
2024'ün başında yayınlanacak olan Marvel'in Avengers: Twilight serisi, kahramanlara ihtiyacımızın olmadığı bir dönemi işliyor. Yoksa var mı?

Hayal edin, Yenilmezler'in birçoğunu hayatını kaybetmiş ve Steve Rogers'ın değer verdiği ideallerin artık gereksiz olduğu bir gelecekteyiz. İnsanlar Kaptan Amerika gibi kahramanları gereksiz görüyor, hatta daha da ileri gidenler onları toplum içinde istemiyor bile. Her şeyin güllük gülistanlık olduğu bu süreç ne kadar devam edebilir ki? Avengers: Twilight tüm bu sorularımıza cevap verecek.

Avengers'a Her Zaman İhtiyaç Olacak

Düşünmeye devam edin. Yüzbaşı Rogers senatör olmuş. Politika ile uğraşıyor ama bu hayatın onu mutlu etmesi mümkün değil. Geçtiğimiz günlerde duyurulan Avengers: Twilight serisi bu noktada devreye giriyor işte. Comic-Con New York etkinliğinde ortaya çıkan yeni çizgi roman serisi 17 Ocak 2024 tarihinde yayına girecek.

Avengers'a Her Zaman İhtiyaç Olacak - 1

Çizgi romanın duyurusu için yayınlanan videoda gördüğümüz kadarı ile işler zaten eskisi gibi de devam etmiyor. Başkanlık sarayı ele geçirilip yeniden bir terör dalgası başlıyor. Ancak işin ilginç yanı ise bu eylemi gerçekleştirenlerin Iron Man zırhı ile harekete geçmiş olmaları.

Serinin yazarı Chip Zdarsky'e (Sex Criminals, Batman, Spider-Man: Life Story Peter Parker, The Spectacular Spider-Man, Daredevil, Howard the Duck ve Jughead) geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, "Kaptan Amerika, Yenilmezler için mükemmel bir merkez karakter. Steve, 2. Dünya Savaşı deneyimine sahip olması nedeniyle, değişen bir geleceği algılama konusunda benzersiz bir bakış açısına sahip. Ahlaki değerleri, etiği ve genel dünya görüşünün sürekliliği, onun değişen Amerika'ya nasıl tepki vereceği konusunda her zaman ilginç bir perspektif sunuyor" açıklamasını yaptı.

Zdarsky, Yenilmezler hakkında fazla detay vermek istemese de Kaptan Amerika'nın hem eski hem de yeni karakterlerle karşılaşacağı bilgisini veriyor. Steve Rogers'ın "The Defenders" ile bir araya geleceğini belirtse de, çizgi roman örnekleri bu ekibin tanıdık Marvel Comics ekibi olmadığını gösteriyor.

Avengers'a Her Zaman İhtiyaç Olacak - 2

Avengers: Twilight, Marvel Comics sanatçısı olan Daniel Acuña tarafından çiziliyor. New York Comic Con'da gösterilen örnekler, hikayenin geleceğini ortaya koyuyor. Sınırlı serinin kapağında, ünlü çizgi roman sanatçısı Alex Ross'un Kaptan Amerika için tasarladığı yeni bir kıyafet de göze çarpıyor. Öne çıkan diğer detaylar arasında Iron Man ve Spider-Man'in ölümü, yetişkin bir Bayan Marvel, çeşitli Iron Man zırhları ve daha birçok şey yer alıyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 21:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.10.2023 00:28
Bütün marvel çizgi romanlarına başladığımda hep yarım kaldım. Türkçe başlıyoruz ama sonra belli bir sayıdan sonra yok :( umarım buna türkçe ulaşırız
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2023 09:36
Hala eskilerden devam ediyorlar. Sürekli aynı karakterleri görmektense yeni karakterler ile yeni bir Avengers izlemek ya da okumak daha güzel sanırım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2023 21:48
Serinin devamı gelsin artık. Avengers'ı seviyorum ama End Game'den sonra devamını ne kadar beklesem de gelmedi. Umarım bu beklediğimiz gibi çıkar. Gerçi sinemaya aktarılması uzun yıllar da alabilir bunun.
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2023 07:55
21.48 devamı gelecek zaten, iki sene önce duyuruldu. Avengers: Secret Wars ve Avengers: Kang Dynasty filmleri 2024 ve 2025 gibi çıkması planlanıyor
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2023 22:50
Kesinlikle katılıyorum. Avengers serisi gerçekten eşsiz bir yere sahip. End Game'den sonra gelen boşluğu hissediyorum. Umarım beklediğimize değer bir devam filmiyle karşılaşırız. Ancak haklısınız, böylesi büyük projelerin sinemaya aktarılması zaman alır. Sabırla beklemekten başka çaremiz yok gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers'ın Geleceği Şekilleniyor
İlginizi Çekebilir