B.J. Blazkowicz, tamamen tasarlanmış bir karakter olacak

Furkan Güler 3.08.2017 - 13:39
Wolfenstein 2: The New Colossus, diğer FPS oyunlarından daha çok gerçekçi olacak.
İkinci Dünya Savaşı'na alternatif bir göz ile bakarak, çıktığı dönemde oyuncuları memnun etmeyi başaran yeni Wolfenstein serisinin ikinci oyunu The New Colossus gümbür gümbür geliyor. Çıkışına az bir zaman kalan oyun hakkında ise yeni bilgiler elde etmeye devam ediyoruz.

Oyunun geliştiricisi Machine Games, ana karakterimiz olan William J. Blazkowicz'in tam vücut olarak oyunda yer alacağını belirtti. Diğer FPS oyunlarına dikkat çeken Machine Games'in tasarım ekibinin lideri Arcade Berg, çoğu FPS oyununda ana karakterin bacaklarını, ayaklarını veya gövdesini göremediğimizi ve bunun oyunda eksiklik oluşturduğuna dikkat çekti.

B.J. Blazkowicz, tamamen tasarlanmış bir karakter olacak
Wolfenstein 2: The New Colossus'ta, B.J. Blazkowicz'in tasarımı için özel olarak çalıştıklarını belirten Berg, oyuncunun ana karaktere olan bağlılığını karakteri görerek arttırmak istiyor. Hatırlayacağımız üzere buna benzer bir açıklamayı Shigeru Miyamoto'dan da duymuştuk. Zelda oyunlarını ilerde sanal gerçeklikte görmek isteyenlere yanıt olarak Miyamoto, "Link'in kendisi görünmezse, Zelda oyunlarının temeli olan macera hissi kabolabilir." açıklamasını yapmıştı. Bu bakımdan Arcade Berg'in de oyunlara Miyamoto'nun yaklaştığı gibi yaklaştığını söyleyebiliriz.

Sona gelecek olursak Wolfenstein 2: The New Colossus, ilk oyunda olduğu gibi oyuncuları hikaye açısından mest eden bir oyun olacağa benziyor.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2017 19:59
Doymadılar nazi öldürmeye :) Bu oyunun eski yapımı çok iyiydi..''Return of castle Wolfenstein'' sene 2000 lerin başı , ne oyundu be arkadaş :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2017 23:10
eee karakterin bacaklarının göründüğü çok oyun var napalım yani oynarken gerçekçi olsun diye habire bacağımıza mı bakalım oyunda eee karşıdaki adamı mı vuralım bacak şov mu izleyelim bu mu gerçekliği artıracak şey peh şaşırmış valla bunlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hickey
Hickey 3.08.2017 17:25
İleride çıkacak oyunlarda ana karakterin çocuğu üzerinden devam eder heralde bence olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2017 16:06
White power! adamım yeaaa
Kalan Karakter: 300 Gönder
B.J. Blazkowicz, tamamen tasarlanmış bir karakter olacak
İlginizi Çekebilir